"Este minunat". Mesajul lui Tom Cruise pentru fanii prezenti la o proiectie in scopuri caritabile a filmului Jack Reacher

Ultima actualizare: 23-10-2016 07:06

La cei 54 de ani ai sai, Tom Cruise reuseste sa ii farmece in continuare pe admiratori si mai ales, pe admiratoare.

Inconjurat de fani, starul hollywoodian a participat , in Tennessee, la o proiectie in scopuri caritabile a noului sau film "Jack Reacher: never Go Back".

Tom Cruise s-a simtit, cu siguranta, flatat de entuziasmul admiratorilor. Inarmati cu pancarte, afise si fotografii, acestia s-au inghesuit cu sutele la un cinematograf din Knoxville, Tennessee. Evenimentul caritabil a fost dedicat unei fundatii pentru ajutorarea copiilor, in contul careia s-au strans 600 de mii de dolari.

Chiar din mijlocul fanilor starul a tinut sa le spuna cat de mult inseamna pentru el admiratia lor neconditionata.

TOM CRUISE, ACTOR: "Este asa un privilegiu sa fiu aici, intr-o seara atat de speciala, cand au fost stransi acesti bani, este important si va multumesc".

Pentru actor, intalnirea cu fanii este intotdeauna un moment impresionant: "Ma umplu de energie! Pentru ei fac toate aceste filme. Sa am ocazia sa impartasesc acest eveniment si o seara ca aceasta. Cand faci filme nu e la fel ca atunci cand faci teatru si ai in fiecare seara reactiile spectatorilor. Este minunat sa experimentez asa ceva. Am fost rugat sa semnez fotografii de-ale mele tanar, din filme ca Risky Business si Taps, acestia sunt oameni care imi urmareau filmele de atunci si este ceva deosebit sa ii intalnesc".

Fanii au avut apoi ocazia sa vada in avanpremiera, noul film al lui Tom Cruise - Jack Reacher : never Go Back.

De vineri, filmul poate fi vazut si in cinematografele din Romania.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO