Eminem si-a tinut mereu departe fiica de ochii presei. Cum arata acum Hailie, la varsta de 19 ani: FOTO

18-03-2015 14:19


Eminem

Cantaretul a vrut mereu sa o fereasca pe Hailie de ochii presei, insa acum ea este cea care posteaza fotografii pe site-urile de socializare.

S-au dus vremurile cand tatal ei, Eminem, canta "Hailie's Song" si "Mockingbird". Acum Hailie Jade este o domnisoara cocheta si foarte draguta.

Hailie Scott, fiica celebrului rapper Eminem, in varsta de 19 ani, a absolvit in vara anului trecut liceul cu rezultate exceptionale. Adolescenta a tinut sa le multumeasca parintilor pentru tot ce au facut pentru ea.

Pe langa notele excelente avute la scoala, Hailie s-a implicat si in numeroase activitati extrascolare. Fiica lui Eminem isi va continua studiile la Universitatea de stat din Michigan, Facultatea de Psihologie.

In octombrie, tanara a fost desemnata regina balului de absolvire.

Eminem a fost prezent la eveniment, insa a privit intreaga desfasurare din interiorul liceului pentru a nu provoca o scena.

"Hailie a venit cu mama ei, Kim, alaturi de toti ceilalti copii, insa tatal ei a privit din interiorul scolii. Nu a vrut sa faca o scena, a vrut ca Hailie sa se bucure de momentul ei", a spus un parinte.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO