Editia cu numarul 13 de la MasterChef a fost cu ghinion pentru doamna Elena si Greta. Cum a fost proba de gatit traditional


Ultimul update: Sambata 08 Noiembrie 2014 00:31
Data publicarii: Miercuri 05 Noiembrie 2014 07:35
Categorie: Stiri Mondene

Lupta dintre concurentii Masterchef a atins din nou cote maxime, marti seara, in cea de-a 13 a editie. Juratii le-au testat imaginatia aspirantilor la titlu cu probe care i-au facut sa rada si sa planga deopotriva.

Concurentii au ajuns in varf de munte, unde au fost nevoiti sa se ridice la asteptarile oamenilor din sat, in ceea ce priveste gastronomia, lucru deloc usor de facut.

La final, doua concurente au spus adio sorturilor si bucatariei Masterchef. Concurentii s-au trezit cu noaptea in cap ca sa afle ce le-au pregatit chefii pentru proba de teren. Au ajuns in Maramures, unde au fost nevoiti sa indure conditii meteorologice aspre.

"Locul asta e incarcat de istorie si traditie. Mai mult decat atat, locul asta e la mine acasa. Astazi va vom testa cunostiintele despre bucataria romaneasca, intr-un loc sinonim cu traditia", le-au spus chefii concurentilor.

Juratii i-au provocat pe concurenti sa se intoarca la prima forma de gatit: focul pe vatra de lemn.Concurentti s-au impartit in 2 echipe, baietii impotriva fetelor.

"Trebuie sa faceti trei feluri de mancare traditionala. In ceea ce priveste aluatul de colaci, am adus consultanti de aici din Budesti", au explicat chefii.

Imediat ce s-au pus pe treaba insa, au aparut si primele discutii in echipe. La final, maramuresenii au decis ca baietii le-au servit cea mai buna mancare traditionala.

"Echipa albastra a luat 124 de voturi versus 52 pentru echipa rosie. Multumim, bravo baieti", a fost anuntul care a desemnat castigatorii.

Pentru ca au castigat proba din teren, baietii au fost salvati de cea de-a doua etapa. Cateva dintre fete, insa, au fost nevoite sa intre testul sub presiune.

"Trebuie sa gatiti trei feluri de mancare - antreu, fel principal si desert. Aveti la dispozitie 50 de minute", au fost indicatiile de la Chef Patrizzia.

Doamna Elena a reusit sa ii supere pe cei trei jurati pentru ca a incurcat felurile, iar prezentarea farfuriilor a fost un dezastru.

Din pacate, doamna Elena nu a reusit sa treaca mai departe in concursul pentru titlul de Masterchef.

La finalul editiei, doua concurente au parasit competita - Elena si Greta. Masterchef continua si saptamana viitoare cu o noua runda de provocari.

VIDEO PROTVPLUS.RO