Doroftei a ajuns la o înțelegere cu Primăria din Ploiești. Unde își va muta barul evacuat

Dată publicare: 22-09-2017 10:39
Dată actualizare: 01-10-2017 18:28


leonard doroftei

Leonard Doroftei a ajuns la un compromis cu oficialităţile din Ploieşti, care i-au dat ordin de evacuare pentru pub-ul pe care îl deține într-o clădire cu risc seismic din Ploiești.

Astfel Doroftei a câştigat o licitaţie pentru două spaţii situate la stadionul "Ilie Oană", astfel că îşi va muta pub-ul acolo.

Licitația s-a desfășurat zilele trecute la stadionul Ilie Oană și, potrivit lui Leonard Doroftei, a fost singurul care a participat pentru închirierea a două spații. Este vorba despre un spațiu situat la etajul I, iar cel de-al doilea spațiu este situat la parterul stadionului, denumit spațiul A - Peluza I, în zona fostului pub, ambele cu o suprafață totală de peste 1.000 de metri pătrați, scrie observatorulph.ro.

"Am participat la licitație pentru ambele spații și mâine sper să fie semnat contractul. Am fost singurul participant", a declarat Leonard Doroftei, precizând că nu ştie încă exact la cât se va ridica chiria pentru noua locaţie.

Doroftei a fost evacuat la finalul lunii august din locaţia unde avea vechiul pub. El a primit spaţiul respectiv de la Primăria Ploieşti în urmă cu 11 ani, când a fost numit şi cetăţean de onoare al oraşului. Blocul respectiv, în care se afla localul, prezintă un risc seismic ridicat, astfel că "Moşul" a fost notificat să elibereze spaţiul. Fostul mare sportiv a investit 200.000 de euro în afacere.

”Nu cer luna de pe cer! Îi rog pe cei care au putere de decizie în Ploiești să mă ajute. Să facem un contract pe un an de zile pentru un spațiu cât de mic în care să-mi continui activitatea. Măcar să-mi termin contractele cu furnizorii. Am înțeles, nu se mai poate aici, dar ajutați-mă să nu mor de foame. Vă roagă Leonard Doroftei, cetățean de onoare al municipiului Ploiești! Am o stradă și o sală de sport în Ploiești care-mi poartă numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o măsea stricată!”, a declarat Doroftei când a aflat de decizia autorităților.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO