Descoperire tulburătoare. Ultimul gest făcut de actrița Naya Rivera înainte de a-și găsi sfârșitul într-un lac din California

Ultima actualizare: 12-09-2020 15:53
Naya Rivera
Getty

Un raport al autopsiei actriței Naya Rivera a dezvăluit faptul că femeia ar fi cerut ajutor înainte de a se îneca.

Rivera și fiul ei ar fi ieșit cu barca pe un lac din California, iar la scurt timp au decis să înoate. După ce l-ar fi ajutat pe cel mic să se urce în barcă, actrița ar fi întâmpinat dificultăți și înainte de a se îneca ar fi ridicat una dintre mâini strigând „Ajutor”, transmite Daily Mail.

După acest gest, Rivera „ar fi dispărut în apă”, potrivit raportului.

În urma tragediei, mama actriței a declarat că aceasta „știa să înoate foarte bine”. Femeia a mai adăugat că înainte să se arunce în apă, Rivera și copilul ei ar fi început o numărătoare inversă.

„După ce au sărit în apă, Naya i-a spus lui Josey (n.r. copilul actriței) să se urce înapoi în barcă. Ea l-a ajutat și după ar fi auzit-o că striga după ajutor, ridicându-și o mână în aer. Imediat, ea a dispărut în apă”, se mai arată în raport.

Mai mult, s-a mai descoperit faptul că actrița ar fi avut o infecție sinusala recentă și probleme anterioare cu vertijul, având o cantitate mică de amfetamină, dar acestea nu ar fi fost cauza decesului.

De asemenea, în trecutul femeii nu au existat tentative de sinucidere.

Copilul ei a fost găsit dormind în barcă, purtând o vestă de salvare
 

Naya Rivera, 33 de ani, s-ar fi înecat accidental în Lacul Piru, bază nautică frecventată, după ce a închiriat pe 8 iulie o barcă cu care a plecat împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani.

Actița a fost căutată cu scafandri şi elicoptere.

Potrivit Poliţiei, fiul actriţei a fost găsit dormind, purtând vesta de salvare. Copilul le-a spus anchetatorilor că a fost să înoate cu mama sa în lac şi că el s-a întors pe barcă, dar nu şi ea.

Lacul a fost închis publicului pentru a facilita căutările, care au continuat în fiecare zi de la dispariţie.

Femeia în vârstă de 33 de ani era cunoscută pentru interpretarea personajului Santana Lopez, o majoretă din serialul “Glee” (2009-2015).

Recent, actriţa a jucat în serialele “Devious Maids” şi “Step Up: High Water”.

Ea a divorţat în 2018 de tatăl copilului, actorul Ryan Dorsey, ambii împărţind custodia, potrivit site-ului TMZ.

Colegii din serialul “Glee” au fost urmăriţi de o serie de drame.

Actorul Mark Salling s-a sinucis în 2018, când îşi aştepta pedeapsa pentru deţinere de imagini pedopornografice. Canadianul Cory Monteith, o altă vedetă din “Glee”, a murit în iulie 2013 în urma unei supradoze de droguri şi alcool.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO