Masked Singer România a început vineri seară, la PRO TV

Ultima actualizare: 11-09-2020 22:26

Vineri, de la ora 20:30, a debutat cel mai secretos show de televiziune: Masked Singer România. 12 celebrități se vor întrece în cea mai așteptată competiție a planetei.

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se duela între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a păstra ascunsă identitatea lor.

Prezentatorul emisiunii, Jorge, a fost prezent vineri dimineață în platoul Știrilor PRO TV, unde a oferit câteva detalii în premieră.

În timpul emisiunii, telespectatorii pot fi detectivi pe maskedsinger.protv.ro, unde pot câștiga premii dacă ghicesc vedetele din spatele măștilor.

 

Regulamentul showului Masked Singer

Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei. Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității din mască. În fiecare ediție, cel mai slab interpret al serii va părăsi emisiunea și își va scoate masca în fața tuturor.

Cine se ascunde sub mască? – aceasta este întrebarea care va fi pe buzele tuturor românilor în această toamnă. Actori, campioni olimpici, cântăreți, peste 2 miliarde de vizualizări la videoclipurile în care apar pe Internet. Poate fi oricine!

Prima ediție Masked Singer România

Primele 6 măști vor urca pe scenă astăzi și se vor duela. Vulpoiul se va lupta cu Panda, Unicornul va întâlni Tigrul, iar Extraterestrul va trebui să-i facă față Îngerului. Ce interpretare va intra la inima publicului, dar și ce măști vor fi la un pas să fie demascate, vedem vineri, de la ora 20:30, în prima ediție Masked Singer România.

Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu vor încerca să pună cap la cap fiecare detaliu pe care măștile îl vor scoate la iveală înainte de momentul artistic. Indiciile oferite acestora îi vor arunca într-o cursă nebună în aflarea identității celor care se ascund sub mască, iar printre presupunerile celor 4 detectivi se vor regăsi și: Elena Udrea, Anastasia Soare, Laurențiu Duță, Mihai Trăistariu, Andi Vasluianu, Smiley, Dana Rogoz, Antonia, Vali Barbulescu, Nadir, Dan Bursuc, Elena Băsescu, Andreea Marin, Fizz, Carla’s Dreams, Cătălin Moroșanu, Mihai Mărgineanu, Killa Fonic sau Lucian Mândruță.

Care dintre cele 6 personaje va trebui la finalul serii să-și dea masca jos vedem vineri, de la ora 20:30, în prima ediție Masked Singer România, la PRO TV.

Toate noutățile despre Masked Singer România sunt disponibile și pe paginile de Facebook și Instagram ale emisiunii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO