Cum arata acum Rya Kihlstedt, actrita care a jucat-o pe Alice Ribbons in "Home Alone 3". Cu cine este casatorita. FOTO

Ultima actualizare: 24-12-2014 06:43
Rya Kihlstedt

"Home Alone 3" este continuarea seriei de succes "Home Alone". De data aceasta Macaulay Culkin este inlocuit de la fel de simpaticul Alex D. Linz, care porneste un adevarat razboi impotriva unei bande de hoti mult mai experimentata.

In "Home Alone 3" cei doi hoti idioti care pica prada unui pusti sunt inlocuiti de o banda de patru indivizi periculosi, intr-o misiune imposibila de recuperare a unui cip.

Ghinionul lor este ca cipul se afla in posesia lui Alex Pruitt, care le declara razboi deschis. "Nu ma pot invinge. Nu aici, nu acasa", spune pustiul inainte sa pregateasca terenul de lupta.

Si cum nimeni nu are sanse in fata unui baiat cu imaginatie si pus pe sotii, oricat de experimentati si periculosi, cei patru hoti isi dau seama curand ca mai bine nu-l cunosteau pe simpaticul Alex.

Unul dintre ei este interpretat de Rya Kihlstedt. In rolul lui Alice Ribbons, actrita a trecut prin grele incercari la filmari. Tarata prin noroi, lovita cu ghivece in cap si lasata sa cada in gol de la etaj, totul spre amuzamentul celor mici si mari care nu se mai satura sa vada incercarile la care sunt supusi hotii.

Cariera lui Rya a cunoscut o panta descendenta dupa terminarea filmarilor la "Home Alone 3". Cateva filme de categorie B, dar mai ales seriale de televiziune. Cu asta si-a ocupat timpul pana acum. In plus, a mai bifat cateva roluri de teatru.

Si un amanunt interesant, pe care putini il stiu, actrita este casatorita din 1994 cu Gil Bellows, cel care i-a dat viata lui Billy in Ally McBeal. Impreuna au doi copii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO