”Cristopher Robin”, o producție care ne întoarce pe tărâmul copilăriei


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 04 August 2018 08:31
Categorie: Stiri Mondene

"Cristopher Robin", un film cu simpaticul ursuleţ Winnie propune un subiect serios: stresul vieţii de la oraş. Ewan McGregor joacă rolul adultului care se reîntoarce la jucăriile care i-au animat copilăria. Ele îl ajută să-şi recapete plăcerea de a trăi.

Filmul spune povestea lui Cristopher Robin, băieţelul care l-a avut prieten în copilărie pe Winnie de pluş. Devenit, între timp, soţ şi tată, Christopher se reîntoarce pe tărâmul copilăriei, ca să găsească rezolvare la o problemă de la serviciu. Află pe această cale că şi Winnie are nevoie de ajutor.

Ewan McGregor, actorul care interpretează rolul lui Cristopher Robin, a recunoscut că nu i-a fost greu să interacţioneze cu personajele pe care nu le avea în faţă.

"Trebuie să-ţi foloseşti imaginaţia ca să "vezi" personajele cu care vorbeşti. Să-ţi imaginezi cum răspund. Fiindcă îl cunosc bine pe Winnie de pluş din cărţi şi din desenele Disney, a fost uşor să mi-l imaginez", susține actorul.

Pelicula e cea mai nouă dintr-o serie lungă de filme şi desene animate inspirate din îndrăgitele personajele create de autorul britanic Alexander Milne în urmă cu mai bine de nouă decenii.

Cristopher Robin rulează din acest weekend şi în cinematografele de la noi din ţară.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO