Concurs la Londra: cei mai asemanatori gemeni


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 16:24
Data publicarii: Marti 22 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

La prima vedere, fratii gemeni seamana leit si cu greu pot fi deosebiti de cei care nu fac parte din familie. Insa, luati la bani marunti, gemenii nu sunt chiar atat de asemanatori. Lucru demonstrat si de un inedit concurs organizat la Londra.

Miza competitiei a fost descoperirea unor gemeni cat mai asemanatori cu putinta.

Londonezii nimeriti in zona operei Covent Garden s-au frecat la ochi intrebandu-se daca n-au inceput subit sa vada dublu. In realitate, perimetrul era luat in stapanire de 30 de perechi de gemeni. Toti au raspuns anuntului pentru o auditie in vederea realizarii unei reclame la ciocolata.

Personajele clipului ar urma sa danseze cat mai sincronizat posibil. Dar pana sa arate cum se misca, gemenii inscrisi in concurs au fost mai intai examinati cu lupa in scurte interviuri.

"Tentatia e sa te uiti la fete, la trasaturi, sa vezi daca ochii ori nasul sunt identice. Adevarul e ca atunci cand interactionezi trebuie sa privesti cum isi exteriorizeaza emotiile, daca se manifesta identic, cum isi misca buzele. Aspectul dinamic al fetei este esential", spune Fatima Felisberti, expert Universitatea Kingston.

Daca unora li se pare ca a fi frate geaman echivaleaza cu un deficit de personalitate, cei in cauza si-ar dori chiar ca asemanarile sa fie mai profunde.

Dupa o atenta deliberare, juriul a s-a pronuntat: castigatoare sunt Ruby si Pearl.

Cele doua surori isi doresc amandoua sa devina actrite asa ca reusita la aceasta auditie li se pare un pas in directia buna.

VIDEO PROTVPLUS.RO