Cinci vedete, fata in fata cu 2 tone de apa la "Sunt celebru, scoate-ma de aici". Cine i-a luat locul lui Pacha Man

Ultima actualizare: 26-02-2015 06:50

A trecut o saptamana de cand vedetele au ajuns in inima junglei africane, la reality-show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Pe zi ce trece, le este tot mai greu sa faca fata probelor solicitante si conditiilor vitrege. Sase celebritati au trecut duminica seara prin vant, apa si obstacole, la proba "Tot Mai Sus". Vladimir Draghia a intrat in lupta pentru titlul de regele junglei, dupa ce Pacha Man a parasit concursul.

Duminica, provocarea junglei s-a dovedit a fi mai dificila ca niciodata. Doua tone de apa i-au impedicat pe Morosanu, Ruby, Dorian, Gina si Alina sa o duca la bun sfarsit. Asta ca sa nu mai vorbim de vantul puternic si de mingile uriase. Elena Merisoreanu a fost protejata de colegi si nu a participat la proba.

A urmat apoi Comoara din Cufar, in care Elena Lasconi si noul concurent, Vladimir Draghia, au facut echipa si au si castigat. Nu au lipsit nici conflictele.

Morosanu nu se fereste sa isi arate partea vulnerabila, dar este corect, ca un lider veritabil. Gina este o persoana foarte sincera, sufletista si o prietena si confidenta de incredere.

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie.

La proba "Greu cu memoria", publicul a decis sa-i arunce in lupta pe Vladimir si Dorian.

Duminica, ProTV a fost lider de audienta. La nivelul publicului comercial, rating-ul si cota de piata au fost duble fata de urmatorul post clasat.

Luni seara, de la 20.30, aventura continua la ProTV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO