Charlize Theron si Matthew McConaughey isi imprumuta vocile unor noi personaje, in animatia "Kubo si lauta magica"

03-08-2016 08:05


Frumoasa Charlize Theron isi imprumuta vocea unei maimute curajoase in pelicula de animatie "Kubo si lauta magica". Filmul aduce pe marile ecrane un roman de aventuri a carui actiune este amplasata in Japonia antica.

Actrita face echipa in film cu Matthew McConaughey, care joaca rolul unui scarabeu. Pelicula ne spune povestea lui Kubo, un baiatel care invoca fara sa vrea un spirit malefic. Pentru a-l invinge trebuie sa gaseasca o armura magica, care i-a apartinut candva tatalui sau mort, unul dintre cei mai mari samurai din istorie.

Charlize Theron joaca rolul maimutei care il ajuta pe Kubo in misiunea lui. Rolul a facut-o sa se gandeasca la provocarile de a-l creste singura pe Jackson, fiul ei infiat, in varsta de patru ani.

Charlize Theron, actrita: "Asistenta mea a fost foarte draguta si mi-a oferit de Ziua Tatalui o orhidee si un mesaj care mi-a adus lacrimi in ochi. Mi-a spus ca din cand in cand, o mama trebuie sa isi asume si rolul de tata daca este este nevoie."

Actrita spune ca baietelul ei este cel mai de nadejde critic.

Charlize Theron, actrita: "Este atat de sincer. Mi-a spus zilelele trecute, in legatura cu faptul ca obisnuiesc sa cant in masina: "Te rog, nu mai canta!" I-am spus: "Esti dureros de sincer!"

Matthew McConaughey ii da voce unui Scarabeu care il indruma si il protejeaza pe Kubo in aventura lui. Aceeasi misiune o are si in viata reala, pentru cei trei copii ai lui.

Matthew McConaughey, actor: "Trebuie sa gasesti o cale de mijloc intre rolul de parinte si cel de prieten. Un copil are mare nevoiei de un parinte. Iar eu am vazut multe, multe exemple de parinti care preferau sa le fie doar prieten copilului lor, lucru care nu le face bine."

Pelicula "Kubo si lauta magica" ajunge in cinematografele din Statele Unite in 19 august si la noi in tara abia la mijlocul lunii octombrie.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO