Cele mai tari virale pe YouTube in 2009! Zeci de milioane de accesari

Ultima actualizare: 21-09-2012 23:18

Ce au in comun o cantareata la varsta a treia, un baiat care se intoarce de la dentist, o nunta inedita, un trailer la un film cu vampiri si bebelusi pe rotile? Sunt cele mai vizionate filmulete pe YouTube in 2009.

 

Interpretarea exceptionala a lui Susan Boyle la concursul "Britain's Got Talent" e de departe cel mai vizionat video al anului si a depasit 120 de milioane de accesari.

"David After Dentist" este numele filmuletului in care baiatul e filmat de tatal sau, chiar dupa vizita la doctor si dupa ce i s-au administrat ceva medicamente. A adunat pe YouTube peste 37 de milioane de click-uri si e pe doi.

Urmeaza o nunta, dar nu una obisnuita. Cea a lui Jill si Jack a fost vizionata de peste 33 de milioane de ori. Mireasa s-a gandit ca ar fi interesant sa creeze spre altar un moment coregrafic de exceptie, pe piesa "Forever" a lui Chris Brown.

Pe patru se afla trailerul filmului cu vampiri "Twilight: New Moon", care a adunat 31 de milioane de accesari, iar o reclama inedita, cu bebelusi pe patine cu rotile, incheie Top 5, cu 27 de milioane de vizionari.

Vezi aici Top 5 Cele mai vizionate Videoclipuri Muzicale in 2009 pe YouTube!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO