Cel mai bogat om din lume are o iubită pe măsură. Cum arată partenera lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon

Ultima actualizare: 24-07-2020 13:31
Bezos
Profimediaimages.ro

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume. Cum așa? Este extrem de simplu să ai acest statut după ce ajungi să câștigi 13 miliarde de dolari într-o singură zi.

Averea lui Jeff Bezos este estimată la 185,7 miliarde de dolari, iar acum o împarte cu Luaren Sanchez, femeia pentru care a renunțat la soție după 25 de ani de căsătorie și pentru care s-a expus presei mondene.

Jeff Bezos este fondatorul Amazon, iar dacă până în 2019, acesta nu prea apăruse cu viața privată în presă, anul trecut a ținut luni la rând primele pagini ale tabloidelor.

Când a anunțat că se desparte de soția sa, MacKenzie, nu a părut nimic ciudat, însă la câteva ore s-a aflat că bărbatul avea o relație extraconjugală cu Lauren Sanchez, care era la rândul ei măritată.

Deși și-au spălat rufele în public și au apărut mesaje intime, au existat acuzații de șantaj și s-a ajuns la un divorț de un miliard de dolari, cei doi sunt încă împreună.

Lauren Sanchez, femeia care acum este partenera de viață a celui mai bogat om din lume, și-a început cariera ca reporter și prezentator pentru Fox11, iar mai apoi s-a reprofilat și a început să cocheteze cu aviația, unde a activat ca pilot de elicopter, pentru ca mai apoi să-și fondeze propria companie de înregistrări aeriene.

Cei doi s-au cunoscut când Bezos a angajat firma lui Sanchez pentru filmarea unor clipuri de promovare ale companiei sale de rachete, Blue Origin.

Când s-a aflat de relația cu cel mai bogat om al lumii, Sanchez era căsătorită cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME. Deși soția lui Jeff știa de aventura soțului, Sanchez și Whitesell, au mai așteptat o perioadă să se calmeze apele cu divorțul lui Jeff și apoi au depus și ei actele de divorț, separare care nu a fost atât de tumultuoasă pentru că potrivit zvonurilor cei doi locuiau deja separat.

 Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez: Topul celor mai sexy vloggerițe

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO