Cel mai bogat om din lume are o iubită pe măsură. Cum arată partenera lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon

24-07-2020 12:36


Bezos

Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume. Cum așa? Este extrem de simplu să ai acest statut după ce ajungi să câștigi 13 miliarde de dolari într-o singură zi.

Averea lui Jeff Bezos este estimată la 185,7 miliarde de dolari, iar acum o împarte cu Luaren Sanchez, femeia pentru care a renunțat la soție după 25 de ani de căsătorie și pentru care s-a expus presei mondene.

Jeff Bezos este fondatorul Amazon, iar dacă până în 2019, acesta nu prea apăruse cu viața privată în presă, anul trecut a ținut luni la rând primele pagini ale tabloidelor.

Când a anunțat că se desparte de soția sa, MacKenzie, nu a părut nimic ciudat, însă la câteva ore s-a aflat că bărbatul avea o relație extraconjugală cu Lauren Sanchez, care era la rândul ei măritată.

Deși și-au spălat rufele în public și au apărut mesaje intime, au existat acuzații de șantaj și s-a ajuns la un divorț de un miliard de dolari, cei doi sunt încă împreună.

Lauren Sanchez, femeia care acum este partenera de viață a celui mai bogat om din lume, și-a început cariera ca reporter și prezentator pentru Fox11, iar mai apoi s-a reprofilat și a început să cocheteze cu aviația, unde a activat ca pilot de elicopter, pentru ca mai apoi să-și fondeze propria companie de înregistrări aeriene.

Cei doi s-au cunoscut când Bezos a angajat firma lui Sanchez pentru filmarea unor clipuri de promovare ale companiei sale de rachete, Blue Origin.

Când s-a aflat de relația cu cel mai bogat om al lumii, Sanchez era căsătorită cu Patrick Whitesell, co-CEO al WME. Deși soția lui Jeff știa de aventura soțului, Sanchez și Whitesell, au mai așteptat o perioadă să se calmeze apele cu divorțul lui Jeff și apoi au depus și ei actele de divorț, separare care nu a fost atât de tumultuoasă pentru că potrivit zvonurilor cei doi locuiau deja separat.

 Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Alex Alvarez: Topul celor mai sexy vloggerițe

Sursa: Profimedia

Tags: jeff bezos, iubita,

VIDEO PROTVPLUS.RO