Selena Gomez s-a răsfățat la SPA. Cum au surprins-o paparazzi la plecarea din centrul de relaxare

Dată publicare: 23-07-2020 10:36
Dată actualizare: 23-07-2020 10:49


selena gomez

Selena Gomez a împlinit 28 de ani și a preferat să își serbeze ziua de naștere într-o manieră liniștită, fără petreceri extravagante, dar mai ales, departe de ochii presei.

În ciuda faptului că nu a dorit să facă mare vâlvă în ziua în care a împlinit 28 de ani, cântăreața a primit o mulțime de felicitări pe rețelele de socializare. Fanii și prietenii i-au scris comentarii, mesaje și au publicat pe Instagram Story fotografii pentru a marca cum se cuvine evenimentul.

Vanessa Hudgens, Anna Collins și alti prieteni de suflet au publicat imagini de colecție cu Selena Gomez drept dovadă a prietenei frumoase care le leagă.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️ happy birthday @selenagomez ???? love you

A post shared by Anna Collins (@annaballins) on

Discretă și conștientă de pericolele la care se expune dacă nu respectă recomandările autorităților cu privire la distanțarea socială pe durata pandemiei de coronavirus, Selena Gomez a decis să se relaxeze de ziua ei la SPA.

Însoțită de câteva prietene apropiate, cântăreața a vizitat Blue Medi Spa, din Sherman Oaks, unde s-a bucurat cel mai probabil de tratamente de înfrumusețare.

 

 

Paparazzii au fost pe poziții și au reușit să o surprindă pe Selena Gomez la plecarea de la SPA, în parcare. Vedeta nu a dorit să fie fotografiată, motiv pentru care a preferat să se acopere complet cu o pătură. Chiar și așa, fotografii au fost la datorie și au reușit să surprindă câteva cadre cu îndrăgita cântăreață.

 

 

 

Vezi și: Interviu cu Radu Ciucă și Daniel Nicolăină, direct din vacanță. Ce destinații și-au ales cei doi vara

 

Sursa: Profimedia


VIDEO PROTVPLUS.RO