Kim Kardashian evocă tulburarea bipolară a lui Kanye West, în plină campanie electorală

Dată publicare: 23-07-2020 12:18
Dată actualizare: 23-07-2020 12:22


kanye west, kim kardashian

Kim Kardashian a solicitat „compasiunea şi empatia” publicului, după recentele izbucniri comportamentale ale soţului său, mogulul rap Kanye West, care au pus sub semnul întrebării sănătatea mentală a acestuia, conform DPA.

West (43 de ani) şi-a acuzat soţia că a încercat „să-l închidă” în această săptămână pe motive medicale după ce a criticat-o la un miting de campanie şi într-o serie de tweet-uri luni.

Avalanşa de postări bizare apărute pe contul oficial de Twitter al lui Kanye West - dintre care majoritatea au fost şterse câteva ore mai târziu - a pornit la doar o zi după ce rapperul şi-a lansat campania pentru preşedinţia SUA, cu o adunare electorală organizată la Charleston, Carolina de Sud.

Miercuri dimineaţă, pe Instagram Stories, Kim le-a reamintit fanilor că soţul său suferă de tulburare bipolară, o afecţiune psihică caracterizată prin episoade alternative depresive, maniacale sau hipomaniacale.

Deşi West şi-a respins public diagnosticul, Kardashian a cerut publicului să dea dovadă de întelegere faţă de cei care se confruntă cu probleme de sănătate mintală.

„Oricine suferă de aşa ceva sau are o persoane iubită în viaţa sa care suferă de asta ştie cât de incredibil de complicat şi dureros este de înţeles”, a precizat Kim.

„Nu am vorbit niciodată în public despre cum ne-a afectat acest lucru acasă deoarece sunt foarte protectoare cu copiii noştri şi cu dreptul lui Kanye la intimitate atunci când vine vorba despre sănătatea lui. Dar astăzi simt că ar trebui să comentez din cauza stigmatului şi a concepţiilor greşite despre sănătatea mintală”, a explicat vedeta, care este căsătorită cu West din 2014 şi au împreună patru copii.

Kim a adăugat că aceia care înţeleg bolile mintale şi comportamentele compulsive ştiu că familia este neputincioasă dacă persoana care suferă de respectiva afecţiune psihică nu este un minor, deoarece aceasta este cea care trebuie facă paşi pentru a obţine ajutor.

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO