Ce "nebunii" ai facut de Valentine's Day?

Ultima actualizare: 30-10-2012 08:14
Ziua Indragostitilor

Ziua Sfantului Valentin i-a adus pe multi dintre pamanteni in fata ofiterului starii civile ori macar i-a stimulat sa faca gesturi romantice.


In consecinta, peste tot pe glob s-au vandut bine bomboanele, ciocolata, articolele de lenjerie intima, si felicitarile. Pretutindeni s-au consumat scene tandre si nunti, celebrate in cele mai traznite moduri cu putinta.

Cu ajutorul lui Allah, in utlimii 3-4 ani am reusit sa inabusim celebrarile de Ziua Indragostitilor, cu rezultate excelente, asa ca astazi (sambata) putem spune ca nu se mai sarbatoreste Sfintul Valentin pe nicaieri.
Asiya Andrabi, lider grup radical femei islamcie
Cocotat pe legendarul pod din Portul Sydney, un cuplu a reconstituit o scena din "Romeo si Jullieta" la 134 de metri deasupra  apei.

Alti doi tineri, amorezati pana peste urechi, au decis sa se casatoreasca. Si nu oricum, ci intr-un cadru atent regizat. Barbatul a participat la un concurs si i-a convins pe organizatorii unei curse hipice ca toti caii sa se intreaca sambata sub deviza: "Marita-te cu mine, Nicole".

Cu totul alta a fost, insa, starea de spirit in Kashmirul  indian, unde un comando de femei acoperite din cap pana-n talpi, a  facut un raid prin magazinele care vindeau nimicuri legate de Ziua Indragostitilor.

In schimb,  in Bagdad tarabele au fost invadate de animalute de plus, inimioare si flori, spre incintarea localnicilor care  se bucura in sfarsit de o perioada de stabilitate, dupa ani de violente zilnice.

In schimb, pentru unii dintre rusi, Sfantul Valentin ar putea avea un gust amar, dupa ce o miscare de opozitie le-a indemnat pe femei sa nu faca dragoste sambata cu sotii lor daca acestia sunt simpatizanti ai lui Putin. "E ultima sansa de a-i face pe oameni sa se gandeasca la starea democratiei noastre", au declarat cu patetism initiatorii "boicotului".

In Thailanda, Ziua Indragostilor a fost un bun pretext si pentru organizarea unei probe de rezistenta. 13 tineri insuratei au alergat cu miresele lor in spinare catre linia de sosire unde ii astepta diploma pentru "cel mai inimos si indragostit sot".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO