Cabral: "Cat de rasisti sunt ascultatorii Parazitii?"

Ultima actualizare: 05-07-2013 06:14
Parazitii

Intr-o postare pe blogul personal, vedeta Acasa TV, Cabral, scrie despre comentariile rasiste care sunt postate, uneori, pe internet la piesele cantate de trupa Parazitii.

"Cat de rasisti sunt ascultatorii Parazitii? Si ce doare cel mai tare cand esti victima rasismului?" se intreaba, Cabral, pe Twitter.

Un posibil raspuns il ofera tot omul de televiziune.

"O sa ma hazardez si-o sa raspund eu la intrebarea din titlu, dar pentru ca nu-s vreun autointitulat purtator de cuvant, o sa raspund cu vorbele altcuiva.

Am surprins discutia de mai jos in zona de comentarii a celui mai nou clip Parazitii – Ce n-avem acasa."

"La prima vedere nu e mare lucru, treci peste cu repeziciune. Cu toate ca, daca mai citesti o data si incepi sa intelegi… sau sa simti… iti dai seama ca, de fapt, rasismul doare pentru ca cel discriminat n-are nici o vina pentru ca este asa cum este.

Poti sa nu suporti un om pentru ca nu se spala si miroase urat. Il poti dispretui pentru ca e lenes, sau pentru ca vorbeste urat, pentru ca flegmeaza sau pentru ca e agresiv.

Si poti face toate astea justificat, poate, de comportamentul si de gesturile lui.

Dar cum sa ma supar pe tine pentru ca ai un neg pe nas, sau pentru ca esti mai maro sau mai negru, pentru ca ai ochii migdalati sau pentru ca vorbesti alta limba decat a mea?

Si, mai mult de-atat, cat de putin sa ma duca bostanul incat sa gandesc asa?" - isi incheie Cabral postarea de pe blogul personal.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO