Biciuita cu flori de Ziua Indragostitilor. Ce romantic! Vezi video


Ultimul update: Sambata 31 Martie 2012 04:50
Data publicarii: Sambata 14 Februarie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Ce va doriti de Ziua Indragostitilor? Un colier, un masaj la spa cu iubitul pe post de maseur sau un drum pana la starea civila? Au fost doar cateva dintre ideile de cadou, pe care si le-au facut sambata romanii amorezati.


Cei pe care Cupidon i-a vrajit cu totul, si-au promis chiar ca numai moartea ii va desparti. Sambata, 14 februarie, este ziua potrivita pentru o nunta. In Bucuresti cel putin 60 de cupluri au stat la rand in fata primariilor.

Dupa ce indragostitii au spus "Da", invitatii au fost lasati sa felicite mirii, numai ca unii au facut-o cu prea mult entuziasm. De exemplu, unii dintre nuntasi au pus la cale o adevarata biciuire cu flori. Iar ca norocul si bogatia sa nu ocoleasca noua familie, mireasa s-a trezit si cu un pumn de orez in decolteu. 

In schimb in alt cuplu a fost tensiune. Ajunsa in fata ofiterului o mireasa incepe sa planga, speram noi, de fericire.

Mult mai veseli de fel Valentin si Marilena, adica sotii Croitoru, sunt in culmea fericirii. De azi inainte au trei motive sa chefuiasca de 14 februarie: "Este ziua lui de nastere, este ziua numelui, este ziua casatoriei noastre, iar asta conteaza cel mai mult," a spus fericita mireasa.

Cei care nu s-au casatorit, dar totusi se iubesc, si-au facut mici daruri. Cei cu imaginatie, dar cu mai putini bani in buzunar, si-au facut perne in forma de inima cu chipul iubitei. Costa 70 de lei si este gata intr-o jumatate de ora.

Altii sunt asteptati la spa: "Am renuntat la maseurii nostri si i-am invitat pe ei sa-si faca unuia altuia masaj. Sa se bucure de intimitate" - este oferta unui spa.

Indragostitii care au scris cea mai originala declaratie de amor si au trimis-o la Pro Fm, au avut  parte sambata de o serenada la inaltime. 

Doua cupluri au zburat deasupra Capitalei in timp ce Loredana sau Claudia Cream le-au cantat o balada de dragoste.

VIDEO PROTVPLUS.RO