Beyonce a izbucnit in lacrimi pe scena la MTV Video Awards. Care au fost cele mai provocatoare tinute ale serii


Ultimul update: Joi 28 August 2014 07:09
Data publicarii: Luni 25 August 2014 09:58
Categorie: Stiri Mondene

Beyonce a reusit sa monopolizeze ceremonia MTV Video Awards, desfasurata duminica noapte in California.

Vedeta a primit trofeul "Michael Jackson" pentru videoclipurile ei inovatoare si a izbucnit in lacrimi cand premiul i-a fost adus pe scena de sotul ei, Jay z si de fetita lor, Blue Ivy.

Emotionantul moment a fost menit sa contracareze zvonurile potrivit carora Beyonce si Jay Z ar fi pe cale sa se desparta.

Cel mai ravnit trofeu al serii, pentru videoclipul anului, a fost castigat de Miley Cyrus, premiata pentru piesa "Wrecking Ball". Cantareata a dat o nota altruista momentului, pe care l-a folosit pentru a atrage atentia asupra sutelor de mii de oameni ai strazii. Pe unul dintre acestia l-a trimis pe scena sa primeasca trofeul in locul ei.

Katy Perry a triumfat la categoria cel mai bun videoclip al unei artiste, in timp ce Ed Sheeran a primit premiul la categoria masculina. Momentul care le-a smuls lacrimi invitatilor a fost tributul adus regretatului actor Robin Williams.

La categoria vestimentatii provocatoare s-au impus Taylor Swift, Miley Cyrus, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, dar mai ales actrita si modelul Amber Rose.

Sursa foto: Getty

VIDEO PROTVPLUS.RO