Bear Grylls se intoarce pe Discovery Channel in noua serie "Ultimate Survivors"

Bear Grylls

Bear Grylls, expertul in supravietuire, devenit un adevarat fenomen mondial, se intoarce pe Discovery Channel intr-o noua productie - "Bear Grylls: Ultimate Survivors" - care va fi difuzata la nivel international, potrivit unui comunicat trimis MEDIAFAX.

Aceasta serie de sase episoade, a cate 60 de minute, va fi difuzata pe Discovery Channel in 217 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia-Pacific si America Latina.

"Sunt extrem de incantat sa colaborez din nou cu Discovery - canalul unde a inceput aventura «Tehnici esentiale de supravietuire». «Bear Grylls: Ultimate Survivors» si orice proiecte viitoare vor fi extrem de intense, dar tocmai in asta consta farmecul lor!

Programul «Tehnici esentiale de supravietuire» m-a purtat prin cateva dintre cele mai dure regiuni si tipuri de clima existente, iar noul serial aduce la un alt nivel toata aceasta experienta. De aceea ne propunem sa urmarim povesti de supravietuire reale, incredibile, impartasindu-va pe parcurs tehnici de supravietuire", a declarat Bear Grylls.

"Suntem incantati sa il avem din nou pe Bear in echipa Discovery", a declarat Luis Silberwasser, Chief Content Officer and Executive Vice President la Discovery Networks International.

Citește și
Bear Grylls
Cu cine il va inlocui Discovery pe Bear Grylls. Doua nume mari de la Hollywood intra in grila
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

"El este cel care a schimbat cu adevarat regulile jocului in programele de supravietuire si a avut un rol esential in transformarea lor in elementul de mare forta al zilelor noastre", a mai spus acesta.

Potrivit comunicatului, in "Bear Grylls: Ultimate Survivors", Bear Grylls face inca un pas folosindu-se de experienta lui in tehnici de supravietuire, dezvaluind povestile incredibile ale unor oameni obisnuiti, care au trecut prin situatii extrem de dure.

Combinand imagini uimitoare de arhiva si interviuri cu supravietuitorii, Bear va trece el insusi prin aceleasi pericole si scenarii, retraind in mod direct acele experiente si demonstrand cum se poate supravietui in cateva dintre cele mai dezolante peisaje ale lumii.

De la cazul unui avion prabusit in Amazon pana la povesti derulate in crevasele izolate ale Alpilor Europei sau in desertul necrutator din nordul Africii, Bear infrunta zone mai ostile ca oricand, pentru a demonstra abilitatile care i-au ajutat pe supravietuitori sa se intoarca in lumea civilizata.

Programul "Bear Grylls: Ultimate Survivors" trece dincolo de simpla rezistenta fizica, dezvaluind taria de character a oamenilor care au facut fata unor presiuni uriase, se mai spune in comunicat.

"Suntem extrem de incantati de noua serie a lui Bear, care aduce o perspectiva inedita asupra punctului sau forte: tehnici extreme de supravietuire", a declarat Julian Bellamy, Creative Director and Head of Production & Development la Discovery Networks International.

"Bear Grylls: Ultimate Survivors» combina stilul unic de supravietuire al lui Bear cu unele dintre cele mai cutremuratoare povesti de supravietuire prezentate vreodata. Aceasta serie va deveni un program pe care toti iubitorii de aventura din lume isi vor dori sa il urmareasca", mai spune Julian Bellamy.

"Bear Grylls: Ultimate Survivors" este un program produs pentru Discovery Networks International de betty TV. Pentru Discovery Networks International, producatorul executiv este Sarah Davies. Pentru betty TV, producatorul executiv este Neil Smith.

Anuntul lansarii seriei "Bear Grylls: Ultimate Survivors" vine la mai putin de un an dupa ce Bear Grylls a fost concediat de conducerea Discovery Channel, in urma unor dispute contractuale, dupa cum informa Reuters, pe 14 martie 2012.

Discovery Communications a anuntat atunci ca "din cauza unor dispute contractuale cu Bear Grylls, Discovery a stopat toate proiectele actuale in care el era implicat".

La randul sau, purtatorul de cuvant al lui Bear Grylls a spus la momentul respectiv ca acesta nu a reusit sa ajunga la o intelegere cu Discovery in privinta noului sezon al emisiunii "Tehnici esentiale de supravietuire" si ambele parti au decis sa inceteze colaborarea.

Emisiunea "Tehnici esentiale de supravietuire" a fost difuzata in peste 200 de tari, inclusiv in Romania. Intr-un studiu realizat in februarie 2012 cu prilejul sarbatoririi a 15 ani de Discovery Channel in Romania, Bear Grylls a fost ales prezentatorul TV preferat de romani (60% dintre voturile respondentilor), el fiind urmat in top de Adam Savage si Jamie Hyneman din "Vanatorii de mituri" (41%) si de Jeremy Clarkson din "Top Gear" (39%).

Bear Grylls, in varsta de 38 de ani, a escaladat muntele Everest la varsta de 23 de ani si a facut parte timp de trei ani din serviciile speciale din cadrul aviatiei britanice, fiind un expert in parasutism, tehnici de supravietuire in jungla si tehnici de lupta.

El s-a folosit totodata de celebritatea dobandita pentru a devenit purtator de cuvant pentru mai multe proiecte motivationale si a scris mai multe carti, inclusiv romane de fictiune pentru adolescenti si o autobiografie care a devenit bestseller.

Totodata, Bear Grylls a filmat si in Romania, experientele sale in Muntii Carpati fiind prezentate in sezonul al treilea din "Tehnici esentiale de supravietuire".

Discovery Communications este una dintre cele mai importante companii din lume in productia de programe documentare, ajungand in casele a peste 1,8 miliarde de abonati, din peste 217 de tari.

Discovery ii indeamna pe oameni sa exploreze lumea in care traiesc si sa-si urmeze curiozitatea, atat prin intermediul celor peste 153 de retele globale, conduse de Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science si Discovery HD, cat si prin intermediul canalelor OWN: Oprah Winfrey Netwok, The Hub si 3net, primul canal 3D disponibil 24 de ore din 24.

De asemenea, Discovery este un furnizor important de produse si servicii educationale in scoli si detine un portofoliu divers de servicii media digitale, printre care Revision3.

Discovery Networks International distribuie 26 de branduri internationale, disponibile unui numar de 1,3 miliarde de abonati, oferind programe adaptate in 45 de limbi.

In Romania, Discovery Networks distribuie in prezent Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Animal Planet HD, Discovery World, Discovery Science, Discovery HD Showcase si ID Investigation Discovery.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Gestul cu care Bear Grylls i-a uimit pe fanii unui meci de baseball din Statele Unite
Gestul cu care Bear Grylls i-a uimit pe fanii unui meci de baseball din Statele Unite

Fostul realizator al emisiunii "Tehnici esentiale de supravietuire" nu se lasa daramat de decizia Discovery de a nu-i prelungi contractul. Bear Grylls a uimit din nou, la cea mai recenta aparitie in public.

Cu cine il va inlocui Discovery pe Bear Grylls. Doua nume mari de la Hollywood intra in grila
Cu cine il va inlocui Discovery pe Bear Grylls. Doua nume mari de la Hollywood intra in grila

Dupa ce anul acesta au decis sa renunte la celebrul prezentator Bear Grylls, cunoscut si publicului roman pentru lectiile sale de supravietuire din seria "Man vs. Wild". Discovery Channel vine cu noutati.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.