Bear Grylls, căutat de autorităţile de la Sofia. Ce a ucis şi apoi a mâncat în Bulgaria


Ultimul update: Joi 21 Februarie 2019 22:22
Data publicarii: Joi 21 Februarie 2019 22:15
Categorie: Stiri Mondene
Bear Grylls in Bulgaria

Bear Grylls ar putea fi scanţionat de autorităţile de la Sofia, după imaginile apărute într-un episod din emisiunea sa “Running Wild”.

În emisiune, Grylls şi dansatorul Derek Hough au fost filmaţi ucigând o broască pe care apoi au tăiat-o şi au gătit-o pe un primus, mâncând-o apoi. Imaginile au provocat reacţia autorităţilor bulgare, care spun că au fost filmate într-o aerie naturală protejată. Incidentul a avut loc în 2017, în munţii Rila, scrie AFP.

Autorităţile de la Sofia vor acum să-l sancţioneze atât pe Bear Grylls, cât şi compania de producţie. Ministerul Mediului spune că vedeta a cerut permisiunea de a filma în zona naturală protejată şi ştia precis ce are voie şi ce nu are voie să facă.

Totuşi, amenzile pe care le riscă Grylls sunt foarte mici – cel mult 5.000 de euro pentru compania care a produs “Running Wild” şi între 250 şi 2.500 de euro pentru realizatorul tv.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: AFP

VIDEO PROTVPLUS.RO