Bear Grylls, la un pas de moarte. Ce a pățit cunoscutul aventurier


Ultimul update: Vineri 30 August 2019 09:51
Data publicarii: Vineri 30 August 2019 09:04
Categorie: Stiri Diverse
bear grylls

Bear Grylls a fost la un pas de moarte după ce a avut o reacție alergică în urma unei înțepături de albină, în timpul filmărilor pentru noua sa emisiune Treasure Island.

Aventurierul în vârstă de 45 de ani a intrat în șoc anafilactic în urma înțepăturii și a fost nevoie de intervenția medicilor. Acesta și-a revenit rapid, însă, după administrarea tratamentului 

Alergia lui Grylls la înțepăturile de albină este cunoscută, după o întâmplare similară petrecută în timpul unui episod din Born Survivor. Atunci, aventurierul a fost înțepat în frunte în timp ce încerca să obțină miere dintr-un stup.

Din cauza alergiei la veninul de albină, fața a început să i se umfle rapid, iar pe parcursul episodului starea lui Bear Grylls s-a înrăutățit dramatic, astfel încât abia mai reușea să vadă din cauza umflăturilor.

Noua emisiune a lui Bear Grylls, Treasure Island, urmează să fie lansat în septembrie. 12 oameni din public vor încerca să treacă mai multe teste de supraviețuire pentru un premiu de 100.000de lire.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO