Bazar monden! Iri, Moni, Ricky, Sensual:saptamana primavaratica a vedetelor

×
Codul embed a fost copiat

Zapada nu se lasa dusa, dar nu strica absolut deloc atmosfera mondena, fie ca e vorba de meleagurile autohtone sau de Hollywood. Vedetele nu se odihnesc niciodata.

Mondenitatile se tin lant la noi. In cel mai in voga club dambovitean, Irinel Columbeanu a venit alaturi de tatal sau, iar la masa au luat loc sora Monicai, Ramona Gabor, si iubitul acesteia. Pana la urma, direct de pe podiumul de prezentare, a ajuns si Moni. Domnul Columbeanu a avut insa destul timp ca sa ne marturiseasca in exclusivitate ca ii e fidel de ani buni sotiei sale.


Saptamana a fost una de bun augur pentru un alt domn, pana de curand apropiat familiei de la Izvorani. Voicu Panzar, alias Ricky, fost sofer si actual manechin, ne va reprezenta la un concurs celebru: Mister World. A plecat emotionat si incarcat cu 80 de kilograme de bagaje in Coreea. Bagajul de sfaturi a venit de la Catalin Botezatu, cel care spunea, la un moment dat, ca „va sosi vremea cand broscoiul se va transforma in print”. Succes, Ricky!

Citește și
Dansez
Catalin Botezatu si-a dislocat umarul la repetitiile "Dansez pentru tine"
Putin spune că are o rachetă care poate anihila America, dar aceasta explodează în siloz

Si, apropo de Catalin Botezatu, designerul se antreneaza din greu la „Dansez pentru tine”. Urmarile? Un umar dislocat, care nu il va impiedica sa faca insa totul pentru ca partenera sa de concurs sa castige.


Saptamana aceasta, Simona Sensual a devenit mai bogata. A castigat intr-o singura zi 500.000.000 de lei vechi la pariuri sportive si a povestit, in exclusivitate pentru www.stirileprotv.ro, ca ii va cheltui la vara, pe Coasta de Azur din... Spania. Pe site-ul nostru aflati si ce va sfatuieste Simona sa faceti ca sa va imbogatiti.


Gina Pistol ne-a marturisit ca e mare iubitoare de animale si ca, pentru ea, casa ar putea sa se transforme in menajerie, un loc in care sa creasca laolalta pisici, caini, magari, cai si pantere.


De la paradisul animalelor ajungem in lumea mamicilor moderne. Nicoleta Luciu e o mamica iubitoare, dar, dupa cum ne-a declarat, nu ar lasa cariera pentru copii. Nici Cristina Spatar sau Andreea Spataru nu vor sa puna meseria in cui. Prima s-a apucat din nou de cantat, la patru luni dupa ce a nascut, iar a doua participa la noul sezon „Dansez pentru tine”.


Liviu Varciu a trecut printr-un moment mai mult decat ciudat saptamana aceasta, dupa ce a aflat din presa ca sotia a depus actele de divort. Adelina si Liviu au doar un an de cand s-au casatorit. Se pare ca totusi divortul nu va avea loc.


Ar fi bine sa ne multumim cu romancele noastre, care sunt mai frumoase si mai ingrijite pana si decat frantuzoaicele! Asta ne-a transmis Oana Roman, care a stat ceva vreme in Franta si a avut acolo probleme cu... ceara.


Domnitele nu prea se epileaza pe alte meleaguri, dar stiu sa poarte cu gratie o rochie. Cu doar doua zile inainte de a primi un Oscar, Mo’Nique si-a afisat picioarele bine impadurite, la un eveniment monden. Nu stim cum a fost la Oscaruri, pentru ca acolo a purtat o rochie lunga.


Cea mai mare petrecere a sapatamanii a fost, evident, la Hollywood, unde toata lumea abia asteapta Premiile Oscar ca sa isi etaleze o noua tinuta. Anul acesta a fost vremea rochiilor pastelate si foarte stralucitoare, lucru ce i-a cam bulversat pe criticii de moda. Asa ca multe vedete s-au regasit in unele topuri la categoria cele mai frumoase si in altele la categoria cele mai urate. Dar le-am remarcat cu totii si pe Sarah Jessica Parker, si pe Zoe Saldana, printesa din “Avatar” care a marturisit ca “nu poate sa traiasca fara sex”.


Tot la Gala Oscar, apropo de isteria “Avatar”, a iesit in evidenta Ben Stiller, care a tinut cu orice pret sa epateze cu machiajul. Si a reusit sa fie una dintre atractiile serii, in care Katheryne Bigellow, cu “Hurt Locker” a reusit sa isi devanseze la premii fostul sot, pe James Cameron, cu al lui “Avatar”.


Jennifer Aniston si Gerard Butler isca din nou intrebari. Nimeni nu intelege foarte clar daca cei doi sunt sau nu impreuna. Cu noua lor pelicula, Jenny si Gerry formeaza acel gen de cuplu care face mai multa publicitate decat povestea filmului in care joaca. Si poate povestea lor de dragoste trece si de ecran. Dar e inca un secret de la Hollywood!


Saptamana se incheie cu Lady GaGa, parca gata sa mearga la inmormantare. Numai ca era pe un aeroport din Los Angeles si, pentru ca a refuzat sa isi dea valul jos, cantareata a fost perchizitionata corporal de agentii de paza.


 

Articol recomandat de sport.ro
”O dorință veche!” Andrei Rațiu dă lovitura! Spaniolii au anunțat că fundașul român este aproape de transferul carierei
”O dorință veche!” Andrei Rațiu dă lovitura! Spaniolii au anunțat că fundașul român este aproape de transferul carierei
Citește și...
Lady GaGa a fost perchezitionata corporal pe aeroport! Voalul e de vina!
Lady GaGa a fost perchezitionata corporal pe aeroport! Voalul e de vina!

Lady GaGa nu ne dezamageste niciodata. Vedeta , al carei nume a devenit sinonom cu extravaganta, isi respecta blazonul, chiar si cind merge la aeroport.

Catalin Botezatu si-a dislocat umarul la repetitiile
Catalin Botezatu si-a dislocat umarul la repetitiile "Dansez pentru tine"

UPDATE: Nici nu au inceput bine repetitiile la mult asteptatul concurs "Dansez pentru tine" ca accidentarile se tin lant. Pasii dificili de quick step si orele epuizante petrecute in salile de repetitii ii incurca pe aspirantii la trofeul visurilor.

Irinel Columbeanu: De cativa ani, nu mai studiez daca femeile sunt iubarete
Irinel Columbeanu: De cativa ani, nu mai studiez daca femeile sunt iubarete

Irinel a venit la club alaturi de tatal sau, iar la masa au luat loc sora Monicai, Ramona, si iubitul acesteia. Nici urma de Monica! Un nou motiv de barfa in tabloide?

Recomandări
Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. Motivarea judecătorilor
Candidatura Dianei Șoșoacă la prezidențiale a fost respinsă de CCR. Motivarea judecătorilor

CCR a anunțat, sâmbătă, că s-au depus 7 contestaţii care vizează candidaturile lui Mircea Geoană, Diana Şoşoacă, Nicolae Ciucă, Kelemen Hunor şi Ludovic Orban. Judecătorii au decis, în final, că Diana Șoșoacă nu mai poate candida.

Aglomerație la BEC, în ultima zi pentru depunerea candidaturilor la prezidențiale. Ciolacu, însoțit de o armată de pesediști
Aglomerație la BEC, în ultima zi pentru depunerea candidaturilor la prezidențiale. Ciolacu, însoțit de o armată de pesediști

A fost ultima zi pentru depunerea candidaturilor la prezidențiale. Marcel Ciolacu, președintele PSD, a mers, sâmbătă dimineață, la Biroul Electoral Central, cu mai bine de 1 milion de semnături de susținere.

Primele cuvinte ale vânătorului de comori care a descoperit o sabie unicat veche de 3.000 de ani: „Fericirea e mare”
Primele cuvinte ale vânătorului de comori care a descoperit o sabie unicat veche de 3.000 de ani: „Fericirea e mare”

Un vânător de comori a găsit, în județul Mureș, într-o pădure, o spadă de bronz veche de 3.000 de ani. Sabia, care poartă poveștile unei civilizații de mult apuse a fost scoasă întreagă din pământ de arheologi.