Au gatit pentru vedete de la Hollywood si au invatat oamenii sa manance sanatos. Portretul noilor jurati MasterChef

×
Codul embed a fost copiat

Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca, cei trei noi jurati de la Masterchef, spun ca pasiunea amestecata cu o portie dubla de fantezie si una tripla de suflet compun personalitatea unui adevarat chef.

Trei caractere puternice, dar foarte diferite, vor da savoare show-ului si vor stabili cine sunt cei mai buni concurenti ai viitoarei editii "Masterchef".

Faceti cunostinta cu Patrizia, Adrian si Florin, o italianca, un ardelean si un bucurestean. Ea are o pasiune pentru rujul rosu aprins si lac de unghii in aceeasi nuanta. Baietii in schimb sunt ca sarea si piperul: unul calm, celalalt dependent de adrenalina. Toti trei sunt din generatia de chefi pregatiti la Londra sau Paris.

Patrizia Paglieri s-a nascut in Bahamas, a crescut in Italia si din '99 locuieste in Romania. Este supranumita si Liza Minnelli, datorita asemanarii cu faimoasa diva. Carismatica si plina de viata, Patrizia este insa dura in bucatarie, iar intre cei doi colegi, atitudinea e clara.

Vorbeste romaneste cu un accent savuros, iar nume precum Andy Garcia, Liza Minelli si Pavarotti se regasesc pe lista celebritatilor care i-au apreciat preparatele.

Citește și
Juriu MasterChef
"MasterChef" are din toamna un nou juriu de exceptie: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Patrizia Paglieri, jurat MasterChef: "Am gatit pentru multa lume frumoasa si faimoasa. Lumea faimosa n-a avut pretentie mare, poate ca stiau ca eu gatesc cu inima si cu pasiune."

Adrian Hadean este un chef din Cluj Napoca, pasionat de mancarea sanatoasa. Din 2011 si-a pus in gand si a reusit sa schimbe meniurile copiilor la gradinitele din oras.

Este cunoscut printre blogarii de gastronomie si cand nu scrie retetele si nu gateste,are alte pasiuni.

Adrian Hadean, jurat MasterChef: "Acum citesc in disperare, alerg pentru ca imi place sa manac, am trecut printr-o experenita dificila, aveam 130 kilograme, sa dau jos a fost greu. Mananc orice, macar o data si cu riscul ca platesc eu."

De la copilul care acum mai bine de 20 de ani se ducea cu bicicleta la piata cu lista facuta de mama, Florin, al treilea jurat MasterChef, a revolutionat conceputul de design gastronomic.

Ii place viteza si chiar daca farfuriile semnate de el sunt ca lucrarile unui arhitect, recunoaste sincer ca ...

Florin Scripca, jurat MasterChef: "Maica-mea e gospodina suprema. Mie imi place sa ma joc si cu joaca asta am creat multe retete. Daca fac un chilli con carne, la sfarsit pun ciocolata in el."

Cu cei trei va veti intalni din toamna, in noul sezon al Emisunii MasterChef.

Articol recomandat de sport.ro
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
A vrut să facă balet, dar a ajuns campioană în alt sport
Citește și...
Preselectiile pentru
Preselectiile pentru "MasterChef" continua. Zeci de bucuresteni au incercat sa impresioneze cu preparate alese

Dupa ce au cautat in toata tara un aspirant la titlul de "MasterChef", preselectiile s-au mutat sambata in Capitala.

"MasterChef" are din toamna un nou juriu de exceptie: Patrizia Paglieri, Adrian Hadean si Florin Scripca

Bucuresti, 2 iulie 2014 - "MasterChef", cel mai puternic show culinar din Romania, revine in toamna cu un nou sezon, ce se bucura de prezenta unui juriu spectaculos.

Magistratul Gabriel Apostol, fost concurent la
Magistratul Gabriel Apostol, fost concurent la "MasterChef", ar putea pierde dreptul de a purta roba de judecator

Consiliul Superior al Magistraturii decide miercuri daca il mai lasa sa profeseze pe magistratul Gabriel Apostol din Pitesti, dupa ce acesta a fost implicat in mai multe scandaluri violente, unele petrecute in spatiul public.

Recomandări
Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, urmărit penal de DNA, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la CJ Prahova
Liderul PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, urmărit penal de DNA, și-a depus candidatura pentru un nou mandat la CJ Prahova

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus, miercuri, semnăturile şi dosarul de candidatură la Consiliul județean Prahova.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.