Ana Dobrovie, una dintre cele mai fermecătoare apariții de la Survivor. Blondina a făcut senzație pe nisipul din Dominicană

Ultima actualizare: 16-01-2022 22:39
Ana Dobrovie, una dintre cele mai fermecătoare apariții de la Survivor. Blondina a făcut senzație pe nisipul din Dominicană
Pro TV

Faimoșii și Războinicii au început, duminică, aventura în Republica Dominicană, la Survivor România 2022.

Printre cei 12 Războnici se numără și Ana Dobrovie, o tânără fermecătoare, care a impresionat cu un costum de baie animal print, care i-a scos în evidență formele de invidiat.

Ana Dobrovie are 30 de ani și este dansatoare. „Curajul, ambiția și curiozitatea m-au făcut să mă înscriu la acest concurs. Și am venit să câștig Survivor România 2022. Forță”, a spus aceasta înainte de primul traseu de la Survivor România 2022.

Cei 12 FAIMOȘI care au pornit la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles și Xonia.

Cei 12 RĂZBOINICI care participă la Survivor România sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu și Ștefania Ștefan.

Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV și VOYO, prima ediție a celui mai puternic sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO