"Am slabit 18 kg." Cum arata actorul Jared Leto la premiera filmului Dallas Buyers Club

Dată publicare: 09-09-2013 08:36
Dată actualizare: 12-09-2013 07:05


jared leto

Actorul Jared Leto revine pe marile ecrane in aceasta toamna in Statele Unite cu drama "Dallas Buyers Club" cu un rol care l-a solicitat fizic enorm de mult.

"Am slabit in jur de 18 kg. M-am oprit din mancat pur si simplu. Dupa o perioada m-am oprit si din numaratul kilogramelor. Mi-a schimbat modul in care mergeam, in care vorbeam in care gandeam" a povestti recent actorul despre rolul din filmul in care joaca alaturi de Matthew McConaughey.

In film, Leto il portretizeaza pe Rayon un transsexual diagnosticat pozitiv cu HIV. Pentru actor, slabitul nu a fost cel mai important lucru. "M-am concentrat mai mult pe ce inseamna sa fiu femeie, transexual" a declarat el, citat de Huffington Post.

Anul trecut actorul a dezvaluit prin ce schimbari a trecut: "Mi-am epilat cu ceara tot corpul, inclusiv sprancenele. Am slabit mult pentru ca joc rolul unui tanar bolnav de SIDA. A fost o provocare, dar este un rol care m-a inspirat mult."

Iar asta nu este prima data cand Jared Leto se transforma total pentru un rol. Pentru "Chapter 27", in 2008, actorul s-a ingrasat 27 de kilograme, ca sa intre in piele personajului Mark David Chapman, barbatul care l-a ucis pe John Lennon.

Pentru acelasi "The Dallas Buyers Club", colegul de platou al lui Leto, Matthew McConaughey, a trecut, de asemenea, printr-un regim draconic si a slabit 17 kilograme.

"Dallas Buyers Club" a avut in acest weekend premiera la Festivalul de Film de la Toronto.

Sursa foto: Getty

Sursa: Huffington Post


VIDEO PROTVPLUS.RO