Alicia Keys: „Nu m-aș întoarce la 20 de ani nici dacă m-ar plăti cineva”

Ultima actualizare: 11-06-2020 13:29
Alicia Keys
Profimedia

Se apropie de 40 de ani și se află în cea mai bună formă a vieții ei. Alicia Keys dezvăluie că nu s-ar întoarce în timp, pentru nimic în lume, mai ales la vârsta de 20 de ani.

La 20 de ani a lansat primul ei album, Songs in A Minor, iar lumea îi era la picioare. Pentru ea începea o carieră explozivă, condimentată cu 15 premii Grammy și zeci de nominalizări. Însă, spune artista, nu s-ar mai întoarce la acea perioadă, fiindcă a fost cea mai oribilă din viața ei.

„Jur, nu m-aș întoarce la 20 de ani nici dacă m-ar plăti cineva. A fost, practic, cea mai rea perioadă din viața mea”, a dezvăluit artista într-un interviu acordat revistei InStyle.

Keys a mărturisit că în tinerețea ei a fost „atât de oarbă”, dependentă de părerile celor din jur și foarte nesigură pe ea. În 2006, din cauza sentimentului de insecuritate, artista a luat o decizie radicală. În încercarea de a evita un colaps emoțional a plecat într-un pelerinaj în Egipt. Mai târziu, avea să-și numească primul fiu după țara care a ajutat-o să se redescopere, Egypt.

Fie plecam, fie explodam”, a mărturisit Alicia, care a făcut această călătorie de una singură. A traversat Nilul și s-a recules la vestitele piramide din Giza. Mai târziu, yoga avea să o ajute să-și găseseacă echilibrul în perioadele de incertitudine.

Alicia Keys este căsătorită, din iulie 2010, cu producătorul muzical Swizz Beatz. Împreună au doi băieți, Egypt (9 ani) și Genesis Ali Dean (6 ani).

Vezi și VIDEO: Home workout - episodul 4: În cuplu antrenamentele sunt mai intense. Exerciții pentru mușchii tricepsului și deltoizi

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO