Alexandra Stan a postat un video cu ea complet dezbrăcată. Pentru cine l-a filmat

Ultima actualizare: 18-12-2019 09:57
Alexandra Stan
Instagram

Celebra cântăreaţă Alexandra Stan şi-a şocat fanii cu ultima apariţie pe Instagram, după ce a postat un video în care era complet dezbrăcată și dansa lasciv. Ulterior, filmuleţul a fost şters iar artista a transmis fanilor că a fost postat din greşeală.

În imaginile făcute publice pe Instagram, artista s-a filmat dansând goală prin casă şi atingându-se lasciv. Ulterior, artista a postat un mesaj pe în care a explicat că filmarea era pentru iubitul ei și că nu ar fi trebuit să devină publică.

„Un mic mesaj pentru pentru cei care au văzut ultimele știri cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu! Subiect închis”, a spus Alexandra Stan, după ce imaginile cu ea, goală, au stârnit controverse serioase pe internet.

Alexandra Stan este o solistă vocală și compozitoare celebră în România. S-a făcut cunoscută cu single-ul „Lollipop” spre finalul anului 2009, melodie ce a avut un impact răsunător în România la începutul anului 2010, urcând în topurile radiourilor și ajungând până pe locul 18 în Romanian Top 100.

Mai multe imagini cu Alexandra Stan sunt disponibile în galeria foto.

Al doilea single important, „Mr. Saxobeat”, s-a bucurat de un succes internațional enorm, devenind hit.

S-a vândut în aproape 1.000.000 de exemplare în mai puțin de un an, ajungând în top 5 în peste 20 de țări, cum ar fi Noua Zeelandă, Marea Britanie și în top 30 în Australia, Canada și Statele Unite.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO