Expozitie de fotografie de concert in club Fabrica, FIND_US. Show acustic cu RoadKillSoda


Ultimul update: Sambata 11 Martie 2017 07:15
Data publicarii: Miercuri 08 Martie 2017 15:48
Categorie: Concerte
#FIND_US – Best of 2016

Expozitia de fotografie de concert FIND_US – Best of 2016 - si un concert RoadKillSoda au loc vineri, 10 martie 2017, ora 20:00, in club Fabrica din Bucuresti.

"Ne-ati remarcat prezenta la concerte, plimbandu-ne mereu prin fata scenei, pe parcursul primelor 3 piese din cadrul recitatului, incercand din rasputeri sa surprindem cele mai bune momente, pe care apoi, sa le transformam in fotografii demne de privit iar si iar.

Fie ca fotografia de concert reprezinta pentru noi un job sau doar un hobby, dorinta de a crea imagini care surprind esenta muzicii este la fel de intensa.

#Find_us este o asociatie care doreste sa arate publicului viziunea fotografilor raportata la artistul care urca pe scena, la reactiile acestuia si la public. Scopul principal este intelegerea complexitatii si pasiunii care exista in spatele obiectivului foto.

Prima propunere adusa de #find_us in 2015 a fost cel mai amplu proiect dedicat fotografiei de concert, care a fost realizat pana in acest moment in Romania." - spun membrii acestei asociatii.

Astfel, incepand cu data de 10 Martie 2017, in clubul Fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50), are loc o expozitie inedita de fotografie de concert, organizata de 16 fotografi romani acreditati la cele mai importante concerte din tara si (nu numai).

Pasionatii de concerte vor avea ocazia sa veda o colectie de 48 de fotografii memorabile cu artisti precum: Alice Cooper, Iron Maiden, Rammstein, Brian May, Johnny Depp, Beth Hart si multi altii.

Vernisajul expozitiei are loc in data de 10 Martie 2017, incepand cu ora 20:00 la etajul clubului Fabrica (deasupra restaurantului).

Expozitia dureaza 21 de zile, in perioada 10-31 Martie, in aceeasi locatie, iar intrarea este gratuita pe toata perioada expozitiei.

Fotografiile expuse, un mix bazat pe diverse stiluri de muzica printre care rock, pop, spectacole de balet sau muzica clasica si jazz, sunt semnate de urmatorii 16 fotografi:

· Mihai Max Anghel
· Andy Biro
· Vlad Busca
· Cezar Cazan
· Anca Dumitrescu
· Miluta Flueras
· Carlos Funes
· Catalin Ilnitchi
· Gabriel Isac
· Florin Matinca
· Andrada Mihailescu
· Stefan Tivodar
· Mihai Vasilescu
· Ciprian Vladut
· Mihai Voicu
· Paul Voicu

De asemenea, in cadrul vernisajului, organizatorii au pregatit si o surpriza: formatia RoadKillSoda va sustine un recital acustic pentru a marca acest eveniment

Detalii gasiti si pe pagina de Facebook a acestui eveniment. 

@CristianMatei

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO