(P) Cum să alegi platforma de tranzacționare dacă ești la început de drum. 5 pași pe care orice începător trebuie să-i știe
Din ce în ce mai multe persoane se orientează către investiții la bursă pentru a obține o sporire a veniturilor și câștiguri ușoare, fără efort. Investițiile nu sunt însă lipsite de riscuri.
Prin urmare, dacă te-ai hotărât să cumperi și să vinzi acțiuni pentru a obține câștiguri stabile, trebuie să știi cum să o faci acest lucru corect, astfel încât șansele de eșec să fie minime.
Prin acest articol dorim să te ajutăm să alegi o platformă de tranzacționare online, care să îți satisfacă cel mai bine cerințele. Vei ști care sunt criteriile pe care trebuie să le iei în considerare atunci când cauți o platformă potrivită și cum să faci primii pași către această lume financiară.
5 pași pentru a alege platforma de tranzacționare potrivită
1. Nu-i lua de bune recomandările altor persoane
Nu alege o platformă doar pentru că ți-a fost recomandată de un cunoscut sau pentru că o vedetă pe care o admiri îi face reclamă (plătită sau nu). Alege întotdeauna o platformă bazându-te pe nevoile tale personale. Evaluează informațiile, discută cu brokerul tău, ia în considerare experiența ta, beneficiile pe care ți le oferă platforma și nevoile tale.
2. Caută o platformă cu o interfață ușor de utilizat
Află dacă o platformă, de exemplu etoro.ro, este confortabilă pentru tine din punct de vedere a interfeței, dacă este adaptată și pentru mobil sau dacă are o aplicație pe care să o poți accesa de oriunde te afli, pentru a o putea accesa zilnic. Toate caracteristicile și funcțiile trebuie să fie ușor de înțeles de către tine.
De exemplu, uită-te cu atenție la platformă și decide dacă îți place la prima vedere sau nu. Dacă răspunsul este "Da", atunci verifică dacă bifează și restul cerințelor și nevoilor tale. Dacă și acestea sunt bifate, înainte de a porni la drum, verifică părerile celor care utilizează deja platforma. Tot ce trebuie să faci este să cauți pe Google pareri etoro și vei găsi tot ceea ce te interesează.
3. Funcționalități de bază și caracteristici suplimentare
O platformă de tranzacționare ar trebui să corespundă situației tale din acest moment. Nu trebuie să te intereseze funcțiile suplimentare, pe care nu le vei folosi pentru tranzacționare acum sau în viitorul apropiat.
Dacă ești la început de drum alege o platformă ușoară. O platformă sofisticată este o alegere bună pentru persoanele care folosesc toate funcțiile platformei respective, în timp real. În caz contrar, aceasta nu va face decât să îți complice experiența de tranzacționare. În cazul în care nu ești sigur dacă platforma aleasă este sau nu bună pentru tine, testează funcțiile pe care le vei folosi zilnic.
4. Stabilitatea performanței
Asigură-te că o platformă corespunde software-ului tău. Trebuie să te asiguri că performanța unei platforme va fi stabilă și nu îți va face probleme. Acesta este unul dintre cele mai importante lucruri în tranzacționare. Prin urmare ai nevoie de un calculator bun, care să funcționeze optim, un mobil care să accepte aplicația platformei alese și să funcționeze optim, dar și de o bună conexiune la internet.
5. Suport
Asigură-te că platforma aleasă oferă suport 24 de ore din 24. În acest fel, în momentul în care întâmpini o problemă să o poți soluționa în mod rapid, fără a fi nevoie să aștepți până a doua zi.
Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.