(P) Cum păstrezi bacteriile departe de periuța de dinți?

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
periuta de dinti nano-b

Yoga, jogging, dietă, antrenament, indiferent de toate obiceiurile unui stil de viață sănătos, cele mai practicat este întotdeauna periajul dinților.

 

Faptul că te speli pe dinți în fiecare zi este grozav și cu adevărat important, dar este și mai important să faci periajul corect. Periajul dinților în mod corespunzător poate face o diferență uriașă și îți poate îmbunătăți în mod semnificativ sănătatea orală.

 

4 lucruri pe care nu le știai despre istoria periuțelor de dinți

 

Știai că acum aproximativ 7 000 ani, oamenii experimentau diverse modalități de a-și curăța dinții, începând cu crenguțe miswak? Știai că în jurul anului 1498, în China, a fost inventată o periuță de dinți cu păr (similară cu cea pe care o folosim astăzi), iar în 1938 a ieșit la vânzare prima periuță de dinți din nylon.

Știai că încă de acum 100 de ani, CM Cobb șoca lumea prin anunțul că bacteriile de pe periuțele de dinți ar putea fi o sursă periculoasă pentru o respirație urât mirositoare, carii ale dinților și îmbolnăvirea gingiilor, prin articolul publicat în „Boston Medical and Surgical Journal”.

 

Periuța de dinți este un pericol pentru sănătate?


Nenumărate studii științifice demonstrează că această contaminare a periilor periuței de dinți apare imediat după prima periere și se înrăutățește odată cu timpul. Un studiu realizat de Manchester Unversity a demonstrat că periuțele de dinți obișnuite conțin în jur de 10 milioane de germeni, inclusiv un procent ridicat de bacterii dăunătoare precum stafilococi, streptococi, E. coli și candida.

e coli si candida promo

Un alt studiu publicat în „Journal of Dental Hygiene Science” raportează că „în cavitatea bucală găsim peste 650 de tipuri de bacterii și viruși”. Când folosești periuța de dinți pentru o perioadă lungă de timp, microorganisme precum Pseudomonas, Candida, Streptococcus, Lactobacilli etc., contaminează cu ușurință cavitatea bucală. Acestea din urmă sunt cunoscute pentru a provoca carii dentare, gingivită, paradontoză, stomatită și alte tulburări privind sănătatea ta dentară. Din acest motiv periuța de dinți obișnuită este considerată „un potențial pericol pentru sănătatea orală” și pentru sănătate în general.

Oamenii de știință testează constant diverse soluții pentru a găsi cea mai eficientă modalitate de igienizare a periuțelor de dinți, de la introducerea lor în microunde, până la înmuierea lor în apă de gură sau dezinfectanți.

 

Folosește o periuță de dinți care se autoigienizează, Nano-b sau NovaCare!

 

Susținute de puterea elementelor naturale precum aurul și argintul, periuțele de dinți antibacteriene Nano-b și NovaCare sunt o soluție simplă pentru combaterea bacteriilor. Acestea nu au nevoie de sterilizare sau de orice alte mijloace pentru a fi dezinfectate. Te vei bucura de o periuță de dinți mereu curată la fiecare periaj deoarece aceasta se autosterilizează la fiecare 6 ore de la folosire împotriva a peste 650 de tipuri de bacterii și viruși și poate fi folosită timp de 6 luni.

periuta nano-b promo

De ce periuțele de dinți antibacteriene Nano-b sunt soluția? Mai multe studii au confirmat că nanoparticulele de aur și argint au proprietăți antibacteriene. Rezultatele cercetărilor au demonstrat că nanoparticulele reprezintă candidații perfecți pentru sterilizare și dețin proprietăți antibacteriene excelente.

Alege o periuță de dinți care distruge 99,99% din bacteriile dăunătoare! Atât aurul cât și argintul distrug până la 99,99% dintre toate bacteriile care ajung în apropierea periuței de dinți! Fiecare dintre perii periuţelor Nano-b este acoperit cu particule de dimensiuni nanometrice de argint, aur sau cărbune din bambus. Odată impregnate în perii periuțelor de dinți, nanoparticulele rămân pe periuța de dinți și nu pot fi spălate sau uzate pe durata de folosire de 6 luni. Acest lucru asigură o spălare, de fiecare dată, cu o periuță de dinți dezinfectată, curată și sănătoasă, ceea ce nu este posibil cu periuțele de dinți obișnuite. Aceste particule microscopice eliberează ioni încărcați negativ care pătrund în celulele bacteriene. Astfel aceștia omoară bacteriile și previn creșterea lor în continuare pe periuța de dinți.

Nu-i așa că îți dorești o periuță de dinți perfect curată la fiecare periaj? Află pe site-ul www.nano-b.ro informații complete despre beneficiile periuțelor de dinți antibacteriene Nano-b.
 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO