(P) Ce rol are sala de conferințe în epoca post-pandemică?

conferinta
StirilePROTV

Se împlinesc 3 ani de la declanșarea pandemiei de COVID-19 și, așa cum ne așteptam, reîntoarcerea la ceea ce era normal cândva este astăzi de neconceput.

În vremuri de criză, mobilizarea oamenilor este parcă mai aplicată, mai orientată spre crearea de condiții care să acomodeze nevoile de funcționare a societății și să suplinească lipsurile cauzate de situația dificilă. Se dovedește încă o dată că ieșirea din zona de confort generează idei inovatoare și propulsează lumea într-o direcție cu perspective noi. Dacă este sau nu cea mai bună, vom putea analiza abia după ce vom lua o distanță suficientă față de acest moment. Deocamdată ne concentrăm pe soluții create pentru un lifestyle nou, în continuă transformare.

Închiderea parțială sau totală a office-urilor pentru o perioadă semnificativă a ridicat problema renunțării la spațiile și la mobilierul dedicate biroului.

La ce bun un sediu de firmă cu sală de ședință, cu masă consiliu și birouri generoase, când discuțiile de afaceri se pot purta și online, din confortul locuinței proprii?

Cui mai servește organizarea spațiului și alocarea camerelor pentru colaborarea între colegi, când acum pot fi create room-uri pe platforme digitale accesibile cu un click?

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Se pare că totuși cele două stiluri de lucru – în spațiul fizic și în spațiul virtual – vin cu avantajele lor, și de aceea ne aflăm într-o perioadă în care ele coexistă și se completează, lăsând opțiunea deschisă angajatorilor și angajaților.

Când vorbim despre ședințe sau întâlniri de lucru la aceeași masă, nu vorbim doar despre a ne aduna la un loc pentru a discuta proiecte în echipă, ci despre a crea o cultură a colaborării și comunicării eficiente.

Din această perspectivă, spațiul fizic dedicat sălii de consiliu este extrem de important!

În mai toate companiile, membrii aceleiași echipe îndeplinesc sarcini prin efort individual, dar performanța unui proiect se bazează întotdeauna pe colaborarea interdisciplinară și implicarea emoțională a fiecăruia. Iată de ce, biroul fizic a devenit în ultimii ani un spațiu evoluat, premium, unde valoarea fiecărui angajat este potențată.

Într-un astfel de loc, sala de ședințe are cea mai mare importanță atât din punct de estetic cât și funcțional.

Cum arată masa de consiliu și ce anume îi face pe oameni să își dorească să se adune în jurul ei? Răspunsul e simplu: calitatea!

Pentru a sublinia diferența între lucratul de acasă și lucratul la birou, în comunitate, felul în care este amenajat spațiul are o importanță imensă. Oamenii se simt apreciați într-un cadru modern, contemporan și aerisit, cadru în care le este reflectată propria importanță!

Managerii care au înțeles acest tip de motivare, investesc în design interior și echipament de ultimă generație.

Sălile de ședințe sunt lărgite, iar mesele de consiliu create de designerii atenți la tendințele momentului,respectă nevoia de a acomoda oameni care vor să păstreze o distanță mai mare față de ceilalți colegi.

Modelele de mese de consiliu cele mai căutate sunt cele rectangulare, cu blat din lemn, ceramică, marmură sau sticlă, cu o lățime de peste un metru și lungime flexibilă, prin module extensibile.

De asemenea, printre cele mai de succes mese de consiliu se numără  cele cu picioare metalice, cu finisaj graphite sau bronze, modulate în linii drepte sau curbate, imprimând o siluetă elegantă întregului ansamblu.

La aceste mese de consiliu, pot fi atașate scaune tapițate cu materiale textile rafinate, piele ecologică sau naturală, pentru a crea confortul necesar și atmosfera unui birou premium.

Pentru inspirație de design interior, sfaturi utile și mobilier de calitate creat de designerii momentului, vă așteptăm în magazinele Rovere și pe rovere.ro.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?

Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare.

 

(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361
(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361

Când vine vorba de lucrări de atelier sau industriale, fiecare detaliu contează. Ai nevoie de unelte de încredere care să-ți sprijine proiectele și să te ajute să le duci la bun sfârșit cu eficiență și precizie.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.