(P) Ce rol are sala de conferințe în epoca post-pandemică?

conferinta
StirilePROTV

Se împlinesc 3 ani de la declanșarea pandemiei de COVID-19 și, așa cum ne așteptam, reîntoarcerea la ceea ce era normal cândva este astăzi de neconceput.

În vremuri de criză, mobilizarea oamenilor este parcă mai aplicată, mai orientată spre crearea de condiții care să acomodeze nevoile de funcționare a societății și să suplinească lipsurile cauzate de situația dificilă. Se dovedește încă o dată că ieșirea din zona de confort generează idei inovatoare și propulsează lumea într-o direcție cu perspective noi. Dacă este sau nu cea mai bună, vom putea analiza abia după ce vom lua o distanță suficientă față de acest moment. Deocamdată ne concentrăm pe soluții create pentru un lifestyle nou, în continuă transformare.

Închiderea parțială sau totală a office-urilor pentru o perioadă semnificativă a ridicat problema renunțării la spațiile și la mobilierul dedicate biroului.

La ce bun un sediu de firmă cu sală de ședință, cu masă consiliu și birouri generoase, când discuțiile de afaceri se pot purta și online, din confortul locuinței proprii?

Cui mai servește organizarea spațiului și alocarea camerelor pentru colaborarea între colegi, când acum pot fi create room-uri pe platforme digitale accesibile cu un click?

Se pare că totuși cele două stiluri de lucru – în spațiul fizic și în spațiul virtual – vin cu avantajele lor, și de aceea ne aflăm într-o perioadă în care ele coexistă și se completează, lăsând opțiunea deschisă angajatorilor și angajaților.

Când vorbim despre ședințe sau întâlniri de lucru la aceeași masă, nu vorbim doar despre a ne aduna la un loc pentru a discuta proiecte în echipă, ci despre a crea o cultură a colaborării și comunicării eficiente.

Din această perspectivă, spațiul fizic dedicat sălii de consiliu este extrem de important!

În mai toate companiile, membrii aceleiași echipe îndeplinesc sarcini prin efort individual, dar performanța unui proiect se bazează întotdeauna pe colaborarea interdisciplinară și implicarea emoțională a fiecăruia. Iată de ce, biroul fizic a devenit în ultimii ani un spațiu evoluat, premium, unde valoarea fiecărui angajat este potențată.

Într-un astfel de loc, sala de ședințe are cea mai mare importanță atât din punct de estetic cât și funcțional.

Cum arată masa de consiliu și ce anume îi face pe oameni să își dorească să se adune în jurul ei? Răspunsul e simplu: calitatea!

Pentru a sublinia diferența între lucratul de acasă și lucratul la birou, în comunitate, felul în care este amenajat spațiul are o importanță imensă. Oamenii se simt apreciați într-un cadru modern, contemporan și aerisit, cadru în care le este reflectată propria importanță!

Managerii care au înțeles acest tip de motivare, investesc în design interior și echipament de ultimă generație.

Sălile de ședințe sunt lărgite, iar mesele de consiliu create de designerii atenți la tendințele momentului,respectă nevoia de a acomoda oameni care vor să păstreze o distanță mai mare față de ceilalți colegi.

Modelele de mese de consiliu cele mai căutate sunt cele rectangulare, cu blat din lemn, ceramică, marmură sau sticlă, cu o lățime de peste un metru și lungime flexibilă, prin module extensibile.

De asemenea, printre cele mai de succes mese de consiliu se numără  cele cu picioare metalice, cu finisaj graphite sau bronze, modulate în linii drepte sau curbate, imprimând o siluetă elegantă întregului ansamblu.

La aceste mese de consiliu, pot fi atașate scaune tapițate cu materiale textile rafinate, piele ecologică sau naturală, pentru a crea confortul necesar și atmosfera unui birou premium.

Pentru inspirație de design interior, sfaturi utile și mobilier de calitate creat de designerii momentului, vă așteptăm în magazinele Rovere și pe rovere.ro.

 

 

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) INTEK 2023 - platformă de inovare, business și networking pentru transformarea industrială
(P) INTEK 2023 - platformă de inovare, business și networking pentru transformarea industrială

TEHNIC MEDIA vă invită la prima ediție INTEK - singurul târg expozițional din România dedicat transformării proceselor industriale, organizat între 4 și 7 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina, Brașov.

(P) De ce este important sa ajutăm organismul cu suplimente ce conțin acid hialuronic, dupa vârsta de 25 de ani
(P) De ce este important sa ajutăm organismul cu suplimente ce conțin acid hialuronic, dupa vârsta de 25 de ani

Cu siguranță ai auzit până acum de acidul hialuronic și modul benefic în care poate acționa acesta asupra menținerii tinereții și sănătății pielii noastre dacă îl introducem în rutina zilnică de îngrijire.

(P) Durerile de spate: cauze, simptome, tratament
(P) Durerile de spate: cauze, simptome, tratament

Durerile de spate sunt unul dintre motivele cel mai des întâlnite pentru care oamenii solicită ajutor medical sau au nevoie de zile libere de la serviciu și reprezintă una dintre principalele cauze de invaliditate la nivel mondial.

Recomandări
Ce se va întâmpla cu pensiile speciale și cele militare atunci când valoarea lor va depăși salariul mediu
Ce se va întâmpla cu pensiile speciale și cele militare atunci când valoarea lor va depăși salariul mediu

Departe de a găsi o soluție în privința pensiilor speciale, politicienii au convenit doar câteva principii pe baza cărora vor modifica legea care reglementează aceste venituri.

Teama de noi scumpiri - cea mai mare grijă care apasă pe umerii românilor. Care este cea mai de încredere instituție
Teama de noi scumpiri - cea mai mare grijă care apasă pe umerii românilor. Care este cea mai de încredere instituție

Teama de noi scumpiri. Aceasta este marea grijă care apasă pe umerii românilor, potrivit unui sondaj realizat luna aceasta de Curs, la nivel național.

Volodimir Zelenski: Nu poate exista „securitate nucleară” în Ucraina fără o retragere a trupelor ruse de la Zaporojie
Volodimir Zelenski: Nu poate exista „securitate nucleară” în Ucraina fără o retragere a trupelor ruse de la Zaporojie

Volodimir Zelenski i-a spus directorului Agenţiei Internaţionale pentru Energie Atomică (AIEA), Rafael Grossi, că nu poate exista "securitate nucleară" în Ucraina fără retragerea armatei ruse de la centrala nucleară de la Zaporojie, relatează AFP.