Procesul în cazul morții polițistului Gigină ar putea începe, după 4 ani. Oprea, vizat

Ultima actualizare: 11-10-2019 14:25

După patru ani de la moartea într-un teribil accident de circulaţie a agentului Bogdan Gigină de la Brigada Rutieră, vineri ar putea începe procesul.

Vizat este în continuare fostul ministru de Interne Gabriel Oprea - care susţine însă că nu are nicio responsabilitate pentru producerea tragediei. Ba chiar invocă o decizie a Instanţei Supreme care îi este favorabilă.

Ovidiu Oanță, corespondent ProTV: ”Familia Gigină se pregătește de parastas. Peste aproximativ o săptămână, se împlinesc 4 ani de la teribilul accident, în care agentul de la Brigada Poliției Rutiere, Bogdan Gigină, cel care aflat pe motocicletă, deschidea calea coloanei ministrului de Interne de atunci, Gabriel Oprea, a intrat într-o groapă pe Bulevardul Știrbei, din Capitală și și-a pierdut viața.

De 4 ani de zile, dosarul în care se vorbește despre ucidere din culpă, s-a perindat pe la mai multe instanțe de judecată. Oprea spunea că nu are nicio vină, pentru că el nu se afla la volan. Însă procurorii care l-au trimis în judecată spun că și el poartă o anumită responsabilitate. La proces, asistă și tatăl lui Bogdan Gigină”.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO