Peste 60 de fotografii nud cu Jennifer Lawrence, furate de un hacker, din iCloud. Alta vedeta afectata de atac: Kate Upton

01-09-2014 10:07


Un hacker sustine ca a reusit sa intre in posesia unor fotografii nud cu mai multe celebritati - printre acestea aflandu-se Jennifer Lawrence, Kate Upton sau Victoria Justice.

Conform BuzzFeed, fotografiile au fost furate de hacker datorita unei brese de securitate din iCloud -  serviciul Apple de stocare online - si postate pe website-ul 4chan.

Autenticitatea unora dintre aceste fotografii nud a fost confirmata de vedete, asa cum este cazul lui Jennifer Lawrence, al carui purtator de cuvant a declarat: "Aceasta este o incalcare flagranta a spatiului privat. Autoritatile au fost deja contactate si vor pedepsi pe oricine va posta online fotografiile furate de la Jennifer Lawrence".

Hackerul de pe 4chan sustine ca au intrat in posesia a peste 60 de selfies nud ale castigatoarei premiului Oscar. In plus, el a postat online o lista completa a tuturor vedetelor afectate de actiunea sa, fiind dispus sa vanda inclusiv inregistrari video contra unor sume importante de bani.

Departamentul de politie din Los Angeles a anuntat pentru Huffington Post ca deodamdata nu are cunostiinta despre acest incident, iar FBI nici nu a confirmat, nici nu a infirmat. De asemenea, compania Apple nu a facut niciun comentariu.

Pe de alta parte, Victoria Justice a scris pe Twitter ca fotografiile cu ea nu sunt reale.

In schimb, actrita de filme horror Mary Elizabeth Winstead a transmis un mesaj, tot pe Twitter: "Pentru toti cei care va uitati la fotografii, le-am facut impreuna cu sotul meu in intimitatea casei noastre in urma cu mai multi ani. Sper ca va simtiti mandri de voi. Si stiind faptul ca aceste imagini au fost sterse in urma cu mai mult timp, nu pot decat sa-mi imaginez efortul ingrozitor al celui care a facut asta. Sunt alaturi de cei care au fost hack-uiti."

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO