Muzeul in care poti petrece alaturi de vedete de la Hollywood. Reactia unei tinere care a dansat vals cu Brad Pitt

Ultima actualizare: 02-05-2016 09:15

 Vizitatorii muzeului Madame Tussauds din Tokyo au avut parte de o supriza inedita, iar bucuria s-a citit pe fetele lor. Nu doar ca s-au fotografiat cu figurinele din ceara ale vedetelor de la Hollywood, ci au dansat alaturi de ele.

Este vorba despre o holograma care ii transpune pe curiosi intr-o poveste care pare cat se poate de reala, dupa cum chiar ei marturisesc.

O tanara si-a indeplinit o dorinta arzatoare. A dansat vals cu Brad Pitt, pe o scena, alaturi de alte doua perechi de dansatori profesionisti.

De experiente asemanatoare au avut parte sute de vizitatori, care nu s-au limitat doar la a admira figurile de ceara. Curiosii au indraznit sa paseasca in realitatea virtuala alaturi de idolii lor.

"Am simtit ca ma aflu acolo, este un sentiment ciudat. M-am gandit ca este un vis, sa fiu capabila sa dansez cu asemenea persoane deosebite. M-am distrat foarte mult", povesteste o vizitatoare.

Cei care vor sa se bucure de un astfel de moment aparte trebuie sa isi scaneze fata cu ajutorul unui aparat 3D. Apoi, imaginea este transpusa intr-o holograma.

"M-am vazut dansand alaturi de balerine si a fost ingrozitor pentru ca parea foarte real. Dar a fost grozav ca am putut fi pe scena alaturi de campionul la patinaj, Yuzuru Hanyu", spune un barbat care a experimentat.

Noul concept este limitat in acest moment la doar trei scenete, dar reprezentantii muzeului spun ca in urmatoarele luni vor mai adauga cateva celebritati in portofoliul hologramelor. 

"Cred ca Tokyo este cel mai potrivit oras unde sa extindem acest nou concept alaturi de figurile din ceara, pentru ca este un oras care foloseste, in general, cele mai noi tehnologii", este declaratia lui Toshi Endo, managerul muzeului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO