iLikeIT. Metoda prin care nu veti mai pierde niciodata fotografiile de pe telefonul mobil. Unde aveti stocare nelimitata

08-06-2015 10:02


De acum, nu veti mai pierde nicio poza de pe telefonul mobil, chiar daca va pierdeti smartphone-ul cu totul. Stocarea in cloud a intrat in etapa nelimitata.

Degeaba aveti un smartphone cu 128 de GB de spatiu de stocare, daca, la un moment dat, il veti pierde sau - mai rau - va fi furat. Pentru ca, in aceste cazuri, veti pierde si fotografiile si clipurile pe care le aveati in smartphone. De acum insa, aceasta problema se poate rezolva foarte usor, cu ajutorul solutiilor de stocare in "cloud", adica online, prin intermediul unor aplicatii dedicate.

Pe Google Photos, de exemplu, va puteti incarca fotografiile intr-un numar nelimitat. Un alt avantaj este faptul ca, de fiecare data cand faceti o poza si sunteti conectati la Wi-Fi, va fi incarcata automat pe contul vostru de Google Photos. Aplicatia Google Photos este disponibila atat pe Android, cat si pe iOS.

O alta optiune este Flickr, care ofera 1 TB de stocare online, adica mai mult decat suficient pentru fotografiile voastre. Aceasta aplicatie este disponibila pe toate platformele mobile: Android, iOS si Windows Phone.

Snapseed este o aplicatie profesionista lansata de Google, foarte buna pentru editarea fotografiilor.