iLikeIT. Metoda prin care nu veti mai pierde niciodata fotografiile de pe telefonul mobil. Unde aveti stocare nelimitata

Ultima actualizare: 11-06-2015 06:55

De acum, nu veti mai pierde nicio poza de pe telefonul mobil, chiar daca va pierdeti smartphone-ul cu totul. Stocarea in cloud a intrat in etapa nelimitata.

Degeaba aveti un smartphone cu 128 de GB de spatiu de stocare, daca, la un moment dat, il veti pierde sau - mai rau - va fi furat. Pentru ca, in aceste cazuri, veti pierde si fotografiile si clipurile pe care le aveati in smartphone. De acum insa, aceasta problema se poate rezolva foarte usor, cu ajutorul solutiilor de stocare in "cloud", adica online, prin intermediul unor aplicatii dedicate.

Pe Google Photos, de exemplu, va puteti incarca fotografiile intr-un numar nelimitat. Un alt avantaj este faptul ca, de fiecare data cand faceti o poza si sunteti conectati la Wi-Fi, va fi incarcata automat pe contul vostru de Google Photos. Aplicatia Google Photos este disponibila atat pe Android, cat si pe iOS.

O alta optiune este Flickr, care ofera 1 TB de stocare online, adica mai mult decat suficient pentru fotografiile voastre. Aceasta aplicatie este disponibila pe toate platformele mobile: Android, iOS si Windows Phone.

Snapseed este o aplicatie profesionista lansata de Google, foarte buna pentru editarea fotografiilor.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!