iLikeIT. Jocuri de week-end: Mario revine, in versiune de mobil. Cat costa toate nivelurile

Ultimul update: Luni 03 Aprilie 2017 06:51
Data publicarii: Vineri 31 Martie 2017 09:52
Categorie: Smart things

E inceput de weekend asa ca echipa I Like IT ne-a pregatit o lista cu cele mai interesante jocuri din aceasta saptamana.

Mario revine in vietile noastre pe telefoanele mobile. Celebrul joc al celor de la Nintendo a fost lansat de curand si pe Android, dupa o exclusivitate care a tinut cateva luni pe dispozitivele Apple. Jocul Mario Run e de-acum mult mai simplu, personajul alearga singur si tot ce trebuie sa faci e sa misti degetul pe ecran ca sa controlezi sariturile, de exemplu. Grafica e usor de recunoscut, la fel si muzica si sunetele si cei care au mai jucat si-n trecut Super Mario, sigur gasesc o urma de nostalgie. Misiunea e aceeasi, sa salvezi din nou printesa rapita.

Jocul este gratuit la descarcat, insa ca sa ai acces la toate aventurile trebuie sa platesti. Scump. 10 dolari mai exact.

Al doilea joc e ceva mai complex. In Bit City esti un primar peste un oras pe care trebuie sa-l dezvolti de la zero. Trebuie sa ai grija sa ai venituri constante din taxe si impozite dar si sa investesti in afaceri. Veniturile in fiecare secunda cresc pe masura baniilor investiti. Jocul e foarte simplu si se invata repede. E gratuit la descarcare.


Cel mai distractiv joc de astazi e cu masini. Crash of Cars e un titlu gratuit, multiplayer. Adica adversarii cu care te lupti sunt alti jucatori de pe internet. Scopul unei curse din Crash of Cars este sa aduni cat mai multe coroane. Insa, pe durata meciului, jucatorii pot aduna arme, asa ca misiunea devina exploziva si mult mai interesanta. Jocul este gratuit dar cu reclame la schimb.

iLikeIT. Nintendo este din nou pe val, cu ajutorul consolei Switch, proaspat lansata. Marian a testat-o si stie cat de buna e

iLikeIT. Jocuri care sa va ajute sa treceti peste week-end: baschet pe mobil si sosele fara sfarsit

iLikeIT. Jocuri care sa va ajute sa treceti peste week-end: baschet pe mobil si sosele fara sfarsit

google play

iLikeIT. Metoda prin care puteți să vedeți tot ce știe Google despre voi

Ce știe să facă Antonia, primul funcționar public virtual, care va ”lucra” la Primăria Cluj

Cambridge Analytica, compania de date care a asigurat victoria lui Trump, a fost interzisă pe Facebook

Elon Musk: Inteligența artificială este mult mai periculoasă decât armele nucleare

Aplicația care trimite la nevoiași mâncarea nevândută din restaurante și magazine

Cum recunoaștem fake news-urile. Fenomenul afectează foarte mulți români

ilikeit, imagine din emisiune

iLikeIT. Care este mai eficient, laptopul sau telefonul