iLikeIT. Jocul online de condus pe care Ubisoft il ofera gratuit. Cat mai dureaza oferta


Ultimul update: Vineri 30 Septembrie 2016 07:22
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2016 13:58
Categorie: Smart things

V-am obisnuit, saptamanal, cu cate un viral. Credem insa ca e timpul sa ne despartim amical de rubrica - internetul e mare, oricine poate ajunge la astfel de imagini. Si sa venim cu ceva mai util: o rubrica de gaming.

Daca vrei un joc online, cu masini, gratis, fa-ti rapid cont pe UPLAY si cauta The Crew. E gratis pentru totdeauna daca il descarci pana la jumatatea lunii viitoare. E cadoul pe care Ubisoft il ofera la aniversarea celor 30 de ani de la infiintare.

E cu masini si permanent conectat la internet. O lume gigant in care te intreci cu alti jucatori. Fie ei pakistanezi, bulgari, americani sau suedezi. Acum, jocul are si o campanie destul de interesanta daca vrei sa te joci singur. Derapaje, urmariri, curse contra-cronometru si misiuni mai mici care iti pot da ca premiu componente pentru autoturismul. Si apropo, sunt cateva zeci, in diferite forme. De drift, de strada ori off-road.

Harta este imensa si poti sa conduci pe unde vrei tu iar ca sa traversezi ceea ce seamana cu harta Statelor Unite ale Americii de la un capat la altul iti ia vreo 45 de minute. Adica Bucuresti-Ploiesti. Ori, Iuliu Maniu de la Cotroceni pana la autostrada. Evident, titlul celor de la Ubisoft nu e perfect. Jocul e un pic certat cu fizica iar grafica nu e chiar cea mai spectaculoasa. Dar, e gratis si te scutura de energia negativa acumulata prin traficul de oras.

Tags: joc, ubisoft, the crew,