Sarbatori in Romania: sugestii de vacanta cu buget redus

Dată publicare: 16-11-2009 00:00
Dată actualizare: 09-04-2012 18:43


Straja

Este bine stiut ca, in Romania, decat sa dai o caruta de bani ca sa te distrezi de Sarbatori, mai bine te lipsesti. Totusi, mai jos cititi cateva sugestii de vacanta cu bani putini intr-un peisaj mirific.


Sa luam de exemplu Valea Prahovei, de Craciun. Acolo, costul unui sejur de trei zile la o pensiune de trei stele este de 600 de lei pentru O PERSOANA! In aceasta suma sunt incluse cazarea in camera dubla, micul dejun si cina, precum si cina festiva de Craciun.

Daca esti putin siret, insa, si pleci din Valea Prahovei ai toate sansele sa dai de preturi mai mici. La Straja, in judetul Hunedoara, un pachet asemanator celui de mai sus costa maximum 500 de lei pentru o persoana.

Mergem putin si in Maramures sa vedem cum sunt preturile si pe acolo. Surpriza: la Cavnic, o localitate foarte frumoasa care beneficiaza si de doua partii de schi, preturile sunt chiar mai mici!

Intr-o pensiune de trei stele, un sejur de cinci zile in perioada Craciunului costa 700 de lei. Atentie! Regimul este all-inclusive, iar de Craciun vizitatorii vor beneficia de masa traditionala – deci, spunem noi, merita...

Un singur sfat va mai dam noi la final: sa va faceti rezervari cat mai repede, pentru ca anul trecut ultimele pachete turistice s-au vandut foarte devreme: pana in 15 noiembrie.

Sursa: InfoPro


VIDEO PROTVPLUS.RO