Profesorii il dau in judecata pe premierul Tariceanu!

Ultima actualizare: 05-05-2012 06:36

Federatia “Spiru Haret” da in judecata guvernul Tariceanu. Confirma pentru stirileprotv.ro presedintele executiv al organizatiei, Marius Nistor.

Este o mineriada impotriva intelectualilor [...] Tinerii performanti nu vor veni niciodata in sistemul educational tocmai datorita faptului ca nu exista o motivatie financiara.
Marius Nistor, FSI "Spiru Haret"

In instanta vor fi actionati premierul Calin Popescu Tariceanu, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, si ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei. Acestia sunt acuzati ca ar fi transformat cadrele didactice in inamicul public numarul unu.

Mai mult, guvernantii sunt acuzati ca ar stopa dezvoltarea sistemului educational, calitatea procesului instructiv depinzand foarte mult de o motivatie financiara salariala adecvata. “Daca vrei sa ai cadre competente, daca vrei sa ai cadre de valoare, automat trebuie sa-i motivezi”, mai este de parere Marius Nistor.

Acesta mai spune ca avem de-a face cu o categorie socio-profesionala din ce in ce mai dezamagita si mai blazata, ce are ca rezultat faptul ca oamenii cu adevarat valorosi parasesc sistemul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO