Gestul emotionant pe care l-a facut o femeie pentru fiul ei, ca sa nu lipseasca de la un eveniment dedicat tatilor. FOTO

Ultima actualizare: 10-09-2016 07:28
Mum

O mama care-si creste cei 3 copii singura s-a deghizat in barbat, pentru ca fiul sa nu rateze un eveniment scolar numit "Gogosi alaturi de tata".

Yevette Vasquez, o mama care-si creste cei 3 copii de una singura, din Fort Worth, Texas, a trebuit sa joace rolul de tata, nu doar pe cel de mama, pentru fiul ei cel mare, Elijah, saptamana trecuta, cand s-a deghizat in barbat, pentru ca fiului sau sa nu-i fie dor de tatal lui, relateaza Metro

Yevette a distribuit, pe Facebook, pozele in care aparea deghizarea ei inventiva, explicand faptul ca l-a adus pe Elijah la scoala, saptamana trecuta, unde a observat ca erau parcate mai multe masini decat de obicei.

Ea s-a interesat despre ce e vorba si fiul ei i-a explicat ca era un eveniment numit “Gogosi alaturi de tata”.

Femeia a declarat ca nu avea de gand ca fiul ei sa rateze acest eveniment si a scris intr-o postare pe Facebook:” Stiu ca nu e usor pentru mine cand vad alti copii alaturi de tatii lor, dar asta e viata. Tot ceea ce puteam sa fac era sa-i aduc un zambet pe fata fiului meu”.

Aveau doar 10 minute la dispozitie sa ajunga la acel eveniment, inainte ca baiatul sa inceapa programul la scoala, dar din fericire ei locuiau foarte aproape si s-au indreptat spre casa, pentru a concepe o tinuta vestimentara speficia unui barbat.

Eliajah i-a imprumutat femeii camasa lui, sapca de baseball si o mustata falsa. Dupa ce deghizarea s-a incheiat, ei s-au indreptate inapoi catre scoala, pentru a manca niste gogosi.

Mojoritatea tatilor mi-au spus ca ideea mea a fost grozava. Ei mi-au spus ca i-am oferit incredere fiului meu. Totusi, cativa tati s-au simti cam stingheri in prezenta mea ”, le-a declarat Yevette celor de la CNN.

In cele din urma, nu i-a pasat de reactiile negative fiindca ea-si iubeste fiul. “A fost foarte entuziasmat de ideea mea. Tremura si mi-a multumit pentru acest gest. I-am raspuns ca am facut asta pentru ca el sa se distreze”.

Postarea ei a strans peste 17.000 de aprecieri pe Facebook, Yevette declarand ca a primit sute de mesaje de incurajare de la alti parinti care-si cresc copiii singuri, care s-au confruntat cu probleme similare.

Ea are de gand sa repete gestul, pentru fiecare dintre copiii ei, pentru a evita ca ei sa rateze ocazia de a se distra la scoala.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO