Consimțământ pentru Prelucrarea de Date cu Caracter Personal

GDPR

Consimțământ pentru Prelucrarea de Date cu Caracter Personal de către ProTV.

În conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/ EC (denumit în continuare „RGPD”),

Prin abonarea la newsletterul StirilePROTV sunt de acord cu prelucrarea Datelor mele cu Caracter Personal de către

PRO TV S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în Bucureşti, Bdul. Pache Protopoescu nr. 105, parter, camera 101, sector 2, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/24578/1992, având cod unic de înregistrare: 2835636, Responsabilul privind confidenţialitatea datelor: [email protected] şi Responsabilul cu protecția datelor: [email protected], (denumit în continuare „Operatorul de date”).

Datele cu caracter personal, respectiv numărul de telefon, numele și imaginea profilului de utilizator al serviciului de comunicare WhatsApp („Datele cu Caracter Personal”), vor fi prelucrate în scopul primirii unor comunicări comerciale în legătură cu programele şi serviciile oferite Operatorul de date şi vor fi stocate pentru întreaga perioadă în care veți avea calitatea de abonat al newsletterului StirilePROTV, respectiv până la retragerea consimțământului de către dumneavoastră.

Informații privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Caracterul voluntar, dreptul de retragere a consimțământului și dreptul de ștergere

Operatorul de date colectează și prelucrează Datele cu Caracter Personal enumerate mai sus în temeiul consimțământului dumneavoastră.

Prin trimiterea mesajului „Stop” către numărul de telefon „0751.121.112” înţelegeţi faptul că sunteţi liber/ă să vă retrageţi consimțământul în orice moment. Retragerea consimțământului va fi gratuită și fără niciun fel de consecințe în legătură cu relațiile existente sau viitoare cu Operatorul de date. Retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului exprimat înainte de retragerea acestuia (acestora). În caz de retragere, Operatorul de date va înceta toate activitățile de prelucrare pe baza consimțământului respectiv. Cu toate acestea, Operatorul de date nu este obligat să șteargă datele cu caracter personal prelucrate în scopul executării unui contract încheiat cu dumneavoastră sau în baza altui temei de prelucrare decât consimțământul. Cele de mai sus nu aduc atingere dreptului dumneavoastră de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal care vă privesc pe care Operatorul de date le stochează, în conformitate cu Articolul 17 din RGPD.

Alte Drepturi ale Persoanelor Vizate

Prin prezenta notă de informare vă aducem la cunoştinţă că, în conformitate cu prevederile RGPD şi ale legislaţiei incidente din domeniul protecţiei datelor cu caracter personal, beneficiaţi de o serie de drepturile în ceea ce privește prelucrarea Datelor cu Caracter Personal, în special dreptul de a solicita de la Operatorul de date accesul și rectificarea Datelor cu Caracter Personal, restricționarea prelucrării acestora, dreptul de a vă opune prelucrării datelor și dreptul la portabilitatea lor. Mai multe detalii privind drepturile persoanelor vizate sunt disponibile pe site-ul web al Operatorului de date disponibil la următoarea adresă: .

Stocarea Datelor/Transferul Datelor

Odată cu exprimarea consimţământului pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal în scopul indicat în prezenta notă de informare înţelegeţi că este posibil ca Operatorul de date să fie obligat să prelucreze Datele cu Caracter Personal pentru o perioadă mai lungă decât cea pe care v-aţi exprimat consimțământul, în cazul în care Operatorul de date are o obligaţie legală în acest sens, în temeiul unui contract sau dacă prelucrarea este necesară pentru exercitarea drepturilor legitime ale Operatorului de date (sau drepturile legitime ale altor persoane).

Destinatarii datelor cu caracter personal

Operatorul de date poate desemna persoane împuternicite care să realizeze prelucrarea datelor mele cu caracter personal colectate pe baza consimțământului de mai sus. Persoanele împuternicite de către Operatorul de date desemnate au pus în aplicare măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru ca prelucrarea să respecte cerințele reglementărilor legale relevante și pentru ca drepturile persoanelor vizate să fie protejate. O listă a acestor persoane împuternicite de către Operatorul de date este disponibilă la cerere de la Responsabilul privind confidenţialitatea datelor care poate fi contactat la următoarea adresă e-mail: [email protected]

Datele cu Caracter Personal pot fi furnizate și subsidiarelor CME sau, acolo unde legislația aplicabilă prevede astfel, autorităților guvernamentale și publice (de exemplu instanțe judecătorești, poliție, autorități de reglementare și de administrare financiară etc.).

Datele cu Caracter Personal pot fi transferate în cadrul Uniunii Europene sau al Spațiului Economic European (de exemplu către persoanele împuternicite de către Operatorul de date, companiile afiliate CME etc.) și, în conformitate cu reglementările legale aplicabile, și catre ţări terțe (din afara Uniunii Europene sau a Spațiului Economic European), inclusiv către țări care nu oferă un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal. În cazul în care transferul nu se bazează pe o decizie privind caracterul adecvat sau pe o derogare aplicabilă, Operatorul de date va oferi garanții adecvate. O copie a acestor garanţii adecvate este disponibilă la cerere, de la Responsabilul privind confidenţialitatea datelor care poate fi contactat la următoarea adresă e-mail: [email protected] sau de la Responsabilul cu protecţia datelor care poate fi contactat la următoarea adresă e-mail: [email protected]

Procesul decizional automatizat

Datele cu caracter personal pe care Operatorul de date le colectează și le prelucrează în baza consimțământului de mai sus nu vor fi supuse unui proces decizional automatizat, inclusiv al creării de profiluri.

Persoane de contact:

În cazul unor neclarităţi cu privire la conformitatea prelucrării Datelor cu Caracter Personal aveţi dreptul să contactaţi Responsabilul privind confidenţialitatea datelor la adresa [email protected], Responsabilul cu protecția datelor CME la [email protected] sau Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la .

Citește și...
Obiectul misterios din Rusia a fost văzut și în România, chiar în seara de Crăciun. FOTO și VIDEO
Obiectul misterios din Rusia a fost văzut și în România, chiar în seara de Crăciun. FOTO și VIDEO

Mai mulți oameni au semnalat prin aplicația ”Fii reporter” de pe www.stirileprotv.ro că au văzut pe cer un obiect ”misterios” în seara zilei de Crăciun, adică pe 25 decembrie.

Gestul emotionant pe care l-a facut o femeie pentru fiul ei, ca sa nu lipseasca de la un eveniment dedicat tatilor. FOTO
Gestul emotionant pe care l-a facut o femeie pentru fiul ei, ca sa nu lipseasca de la un eveniment dedicat tatilor. FOTO

O mama care-si creste cei 3 copii singura s-a deghizat in barbat, pentru ca fiul sa nu rateze un eveniment scolar numit "Gogosi alaturi de tata".

Cine mai are nevoie de autostrada? Masina care merge pe uscat, pe apa si pe gheata FOTO si VIDEO
Cine mai are nevoie de autostrada? Masina care merge pe uscat, pe apa si pe gheata FOTO si VIDEO

Un inventator chinez a venit cu o idee incredibila pentru o masina care sa poata merge pe asfalt, nisip, gheata sau chiar pe apa, scrie Daily Mail.

Recomandări
Noua conductă de gaze din Bulgaria a început să funcționeze. România poate spera la prețuri mai mici la gaze
Noua conductă de gaze din Bulgaria a început să funcționeze. România poate spera la prețuri mai mici la gaze

România poate spera la prețuri mai mici la gaze, odată cu intrarea în funcțiune a conductei din Bulgaria prin care am putea importa gaz din zona Mării Caspice.  

Culturi risipite din cauza „hibelor legislative”. Cum reacționează statul român la problema secetei
Culturi risipite din cauza „hibelor legislative”. Cum reacționează statul român la problema secetei

„Ne facem că plouă”, partea II. În Vrancea, un fermier se chinuie de 17 ani să preia un canal construit înainte de 1989, nefolosit, pentru a iriga.  

2022, un an în care pârjolul a cuprins Europa, Asia și America. Cât de pregătite sunt autoritățile
2022, un an în care pârjolul a cuprins Europa, Asia și America. Cât de pregătite sunt autoritățile

„Ne facem că plouă”, partea I. 2022 va intra în istorie ca cel mai secetos an trăit de omenire, până acum. Ar trebui să plouă mărunt luni la rând pentru ca pământul să-și revină și să rodească, așa cum o făcea până acum câțiva ani.