Geoana vrea un roman in spatiu. Pe cine ar putea trimite?


Ultimul update: Vineri 20 Ianuarie 2012 05:25
Data publicarii: Marti 30 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Exclusiv online
Geoana

Un american, un rus si un roman pleaca in spatiu. Nu e un banc, e visul rebel al lui Mircea Geoana, care a declarat marti ca a pus o vorba buna la NASA pentru ca un cosmonaut roman sa zboare in spatiu laolalta cu confratii de dincolo de Atlantic.

Da, am vorbit cu NASA, am vorbit cu americanii si cred in acest parteneriat: sa trimitem, ca mandrie nationala, un om sa mai zboare. Am zburat cu rusii acum 30 de ani, vreau sa facem lucruri ambitioase impreuna.
Mircea Geoana
"Presa a comentat ca am vorbit candva sa aiba Romania un nou cosmonaut care sa mearga in spatiu cu americanii", a spus Geoană.

Un lucru e cert. Trimisul roman in spatiu nu se va plictisi. Cu cateva luni in urma, astronautii de pe Discovery au remarcat in spatele navetei un obiect zburator dubios. L-au cercetat cu mare atentie, concluzionand in cele din urma ca nu era nici vorba de OZN.

Viata pe Statia Spatiala Internationala, o continua aventura. Daca nu sunt urmariti de obiecte zburatoare, astronautii sunt in pericol de constipare. Si asta, pentru ca din cand in cand, se mai strica toaletele, iar cutezatorii calatori stelari sunt nevoiti sa foloseasca pungi de plastic pentru evacuarea propriilor dejectii.

In felul acesta, probabil, il va salva pe cel de pe orbita de problemele de pe pamint: strazi praf, metro lent si scurt, aeroporturi putine si aglomerate, autostrazi putine si mereu reparate
Andreea, user stirileprotv.ro
In acest din urma caz, cel mai potrivit pentru calatoria visata de Geoana ar fi chiar Ion Iliescu. Expert in tot ceea ce tine de hidrologie, reparatul unei toalete ar fi floare la ureche pentru eternul presedinte.

Oricare ar fi alegerea, castingul lui Geoana trebuie sa fie riguros. In fond, nu ne putem permite sa trimitem in spatiu orice... prostanac.

Tu pe cine crezi ca ar trebui sa trimita Geoana in spatiu?

Sursa: Pro TV

Geoana: goana dupa senzational aduce notorietate si frivolitate
Sondaj: alianta PSD-PC conduce in preferintele electoratului
Mircea Geoana este candidatul PSD-PC pentru functia de premier
Sondaj: alianta PSD-PC conduce in preferintele electoratului
Mircea Geoana este candidatul PSD-PC pentru functia de premier
VIDEO PROTVPLUS.RO