Nimfomana si durerea din Fundu Moldovei. VEZI plangerea lui Fane!!!

Dată publicare: 03-04-2009 00:00
Dată actualizare: 03-11-2012 10:19


proces verbal

Ceva e putred in Fundu Moldovei. Tragedia a inceput cand Fane a luat-o de nevasta. Din dragoste curata.

Nu si-a inchipuit nici o clipa ca ea, lumina ochilor lui, dulce si suava ca o garofita, sufera de o boala grava, fara leac, pe care nici Mama Omida, nici John of God n-ar fi putut-o trata: nimfomania.

Cum strofocarile lui de a-i alina suferinta au dat gres, ea a apelat la tratament extern. La nenumarate tratamente externe. Nemaifacand fata asaltului sexual al nevestei, ea insasi cadru medical, Fane a scapat in cel mai glorios mod cu putinta: dand bir cu fugitii.

La scurt timp dupa divort, revenind la domiciliul conjugal (situat la etajul Dispensarului din sat), intru adunarea calabalacului, sotul si-a surprins fosta consoarta in plin... tratament nimfomanic.

Orbit de furie si frenetic incurajat de scandarile asistentelor medicale pizmuitoare: „Arde-o, domn’ Fane, ca pe o raza de 100 km n-a lasat niciun barbat si pentru noi”, acesta s-a aliniat cutumei romanesti si si-a altoit nevasta.

Gest care i-a adus lui Fane atat un spray paralizant in ochi (din partea amantului insetat de amor), cat si o sanctiune de 800 de lei (din partea politiei). Ramas si fara nevasta, si cu banii dati, Fane contesta amenda primita, intr-o plangere cel putin originala, pe care o puteti studia indeaproape in imaginile atasate.
 

Sursa: Daniela Petrescu

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO