Nastase va infiinta la Congresul PSD din octombrie Loja Bloggerilor

Ultima actualizare: 01-05-2012 23:30
Adrian Nastase

Bloggerii din Romania care vor sa participe si chiar sa transmita LIVE de la Congresul PSD din 16 octombrie vor avea un spatiu special amenajat, la initiativa lui Adrian Nastase. Presedintele Consiliului national al PSD a anuntat ca oricine poate veni.

Conditiile de inscriere sunt ca fiecare persoana sa isi ofere datele de identitate complete, o adresa de mail activa, pe care o verifica zilnic, precum si un link catre blogul proprietate personala.

"De asemenea, va anunt inca de pe acum ca primii inscrisi vor fi “primii serviti”, iar pozitionarea voastra in lojele respective va tine cont de ordinea inscrierilor. Cei care doresc sa fie pozitionati langa alti bloggeri participanti sunt rugati sa ne comunice acest lucru." - scrie Adrian Nastase, pe blogul personal.

In felul acesta, sustine presedintele Consiliului national al PSD, partidul va pune la dispozitie un spatiu adecvat bloggerilor care doresc sa participe la Congresul de pe 16 octombrie, care va avea loc la Sala Palatului.

Acest spatiu se va numi Loja Bloggerilor si ofera posibilitatea celor interesati nu numai sa asiste la congres, ci si sa transmita live de acolo.

Inscrierile se fac in perioada 7-14 octombrie, pe adresa de e-mail psdweb2.0@gmail.com

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO