La 95 de ani si-a donat barbatia unui muzeu dedicat "falologiei"

Ultima actualizare: 14-07-2012 01:45
Muzeu Falologic

Pall Arason a vrut ca barbatia lui sa fie primul penis uman expus la Muzeul Falologic din micul oras pescaresc Husavik, Islanda. Dorinta exprimata de Pall acum 15 ani s-a implinit anul acesta, cand omul a decedat, la 95 de ani.

Penisul lui Pall Arason onoreaza acum colectia de falusuri prelevate de la diverse mamifere. Mai multi barbati au vrut de-a lungul timpului sa-si lase mostenire organele sexuale ineditului muzeu, printre ei numarandu-se un britanic, un american si un german, dar cel al lui Pall este primul care a fost donat.

Proprietarul muzeului, Sigurdur Hjartarson, in varsta de 69 de ani, a povestit jurnalistilor de la The Sun ca a inceput sa fie interesat e ceea ce el numeste “falologie” pe cand era un pusti si i-a fost dat un bici facut din penisul unui taur ca sa struneasca cirezile de vite.

“Asa a inceput totul. Asa am deschis muzeul acum 15 ani cu 62 de specimene”, a explicat Sigurdur care nu gaseste nimic neobisnuit in faptul ca a acceptat si un organ uman. “Oamenii doneaza mereu organe dupa ce mor. Nu e cu nimic mai prejos sa-ti donezi penisul, decat sa-ti donezi un rinichi”.

Mai mult decat atat, Sigurdur a tinut sa spuna ca barbatia lui Pall Arason este reprezentativa pentru personalitatea acestuia: “Era un tip glumet, ii placea sa fie provocator”.

Intrebat despre dimensiunile noii sale “achizitii”, directorul muzeului a spus: “Nu pot sa va zic asta. Trebuie doar sa veniti sa-l vedeti”.

Sursa foto: www.phallus.is

Citeste si:

Preferintele muzicale tradeaza apetitul sexual. Esti fan Gaga sau Coldplay?

Topul People al celor mai frumosi oameni in 2011

Istoria nescrisa a SUA: presedinti homosexuali, prime-doamne nimfomane

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO