GALERIE FOTO. S-a ales cea mai frumoasa persoana din lume

Ultima actualizare: 05-11-2012 02:43

Este mama, a revenit in topuri cu un nou album si arata senzational chiar daca a trecut de 40 de ani. Drept dovada a fost numita si cea mai frumoasa femeie din lume in 2011 in topul anual intocmit de revista People.

Diva latino Jennifer Lopez tocmai a primit acest titlul.

De altfel, cantareata si actrita, JLO si-a revenit incredibil de repede dupa nasterea gemenilor, aratand parca mai bine decat in tinerete.

Jennifer Lopez

"Nu este usor, iti ia foarte mult timp si ai de muncit pentru a fi mereu in forma”, a recunoscut vedeta celor de la revista People.

Anul trecut, cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata Julia Roberts, semn clar ca pustoaicele nu au nicio sansa in fata femeilor in toata puterea cuvantului.

Pe locul doi in clasamentul din acest an s-a clasat actorul Zac Efron in varsta de 23 de ani, iar ultima pozitie din top trei este ocupata tot de o vedeta din lumea filmului, actrita Reese Witherspoon de 35 de ani.

Zac Efron

Reese Witherspoon

Cantareata Jessica Simpson (30 ani), actritele Mandy Moore (27 ani), Katie Holmes (32 ani), Jennifer Hudson(29 ani), Dana Delany (55 de ani), Emma Stone(22 ani) cat si actorul Kellian Lutz (26 ani) sunt clasati in primii zece cei mai frumosi oameni din lume in 2011.

Jessica Simpson

Mandy Moore

Katie Holmes

Jennifer Hudson

Kellan Lutz

Dana Delany

Emma Stone

Criteriile luate in considerare de cei care realizeaza acest top nu tin de varsta, ci mai degraba de notorietate, realizari si frumusete.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO