Dezvaluiri FBI. Vaci rapite de extraterestri. Organele luate ca trofeu

Ultima actualizare: 20-10-2012 16:05

Peste 8.000 de vaci au fost rapite de o nava spatial misterioasa, mutilate si apoi aruncate din cer peste sud-vestul Statelor Unite, la sfarsitul anilor ’70.

Dosare OZN desecretizate: FBI ar fi facut disectii pe extraterestri

FBI confirma existenta extraterestrilor: Au haine metalice si masoara 91 cm

Asa au raportat agentii speciali FBI directorilor lor, relatari care se regasesc in mai multe documente FBI declasificate si in care se arata cum Casa Alba a fost panicata de acest sacrificiu suspect facute de extraterestri.

Fermieri terifiati din New Mexico, Nebraska si Colorado se temeau ca vacile lor sa nu fi fost rapite de extraterestri in farfurii zburatoare. Detalii despre acest eveniment straniu se regasesc in memo-uri interne ale FBI care au fost acum publicate pe site-ul oficial.

Ucigasii vitelor au luat si "trofee" printre care limbile, buzele inferioare, organele sexuale, ochii si urechile. In unele cazuri din animale a fost scurs tot sangele.

Unul dintre cei care se ocupa cu ancheta in acest caz a venit cu o teorie: “Aceste animale au fost luate de o aeronava, mutilate in alta parte si aduse inapoi si aruncate din nava pe pamant. Mutilari similare au avut loc peste tot in sud-vestul Statelor Unite. Oricine este responsabil de asta este foarte bine organizat, dispune de tehnologie avansata, are finante si este cu siguranta o operatiune secreta”.

In ianuarie 1979, ministrul justitiei de la acea data, Griffin Bell, ii scria senatorului Harrison Schmitt care era speriat de parca ar fi vazut o stafie: “Materialele care mi-au fost trimise indica unul dintre cele mai ciudate fenomene de care imi pot aduce aminte”. Schmitt era reprezentat al New Mexico-ului, unde intre 1976 si 1978 au avut loc numeroase incidente misterioase la o ferma din Dulce.

Un raport al politiei detalia teama in fata unui posibil sacrificiu facut de extraterestri: “Un taur de 11 luni a fost aruncat dintr-un soi de nava spatial la nord de ferma domnului Manuel Gomez. Organele sexuale i-au fost scoase cu un instrument ascutit si cu foarte mare precizie. Taurul prezinta urme de rani in jurul pieptului, semn ca a fost folosit un cordon pentru a ridica si a cobori animalul din aeronava. Carnea era de culoare rozalie. O posibila explicatie pentru aceasta culoare rozalie a sangelui este o iradiere controlata folosita pentru a ucide animalul. Atat ficatul, cat si inima erau spongioase. Ambele organe aveau textura si consistent untului de arahide”.

Taurul fusese vazut viu in ziua precedent incidentului, dar in timpul noptii o nava care zbura la altitudine joasa a fost auzita langa locul in care au fost gasite ramasitele animalului. Agenti FBI au fost trimisi sa faca cercetari la fermele din America rurala ca sa gaseasca dovezi despre cei raspunzatori pentru aceste crime.

Un alt raport al politiei relateaza despre un alt incident petrecut la ferma Dulce, la 13 iunie 1976: “O nava spatial suspecta a aterizat de doua ori, lasand in urma trei semne, fiecare cu diametrul de 35,5 centimentri, in forma triunghiulara”.

Posibile teorii despre aceste mutilari investigate de FBI includeau si faptul ca CIA sau Departamentul Energetic al SUA ar fi facut teste biologice pe vaci sau ca secte religioase care aveau legaturi cu obiecte neidentificate ar fi purtat toata vina.

Expertul in OZN-uri, Nick Pope a explicat: “Aceste documente arata cat de in serios au luat autoritatile aceasta problema si ca erau pregatite sa dezbata teoriile despre o posibila implicare extraterestra. Documentele arata si confunzia legata despre care autoritate din guvern sa isi asume responsabilitatea rezolvarii cazului”.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO