Preferintele muzicale tradeaza apetitul sexual. Esti fan Gaga sau Coldplay?

Ultima actualizare: 29-09-2012 02:14
music sex chart

Exista vreo legatura intre trupa preferata si dorinta de a face (sau nu) sex de la prima intalnire? Un sondaj realizat de curand in Marea Britanie ne lamureste in aceasta privinta.

Acest sondaj a fost realizat de site-ul de socializare Tastebuds.fm, specializat in gasirea unor posibili parteneri de cuplu in functie de preferintele muzicale ale utilizatorilor. Participantii la sondaj au fost invitati sa spuna cat de departe ar fi dispusi sa mearga in timpul unei prime intalniri. Utilizatorii au avut la dispozitie trei versiuni de raspuns: "Ma voi limita la o discutie", "Poate un sarut" si "Voi merge pana la capat daca voi avea dispozitia necesara". Raspunsurile primite au fost confruntate apoi cu preferintele muzicale ale respondentilor.

In urma analizei raspunsurilor, cei de la Tastebuds.fm au constatat ca fanii trupei britanice Coldplay sunt cel mai putin dispusi sa faca sex la prima intalnire, iar fanii trupei Nirvana se situeaza la polul opus. Pe locurile urmatoare la categoria "cel mai putin dispusi" au fost fanii cantaretelor Adele, Lady Gaga, Katy Perry si cei ai trupei Kings Of Leon. La categoria "cel mai dispusi", pe locurile urmatoare s-au clasat fanii trupelor Metallica si Linkin Park, urmati de cei ai rapperului Kanye West si de cei ai grupului Gorillaz.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO