FOTO. Cele mai intrigante instantanee suprinse de Google Street View

Ultima actualizare: 02-11-2012 07:06
ET

OZN-uri, tenisi suspendati si un barbat cu trei picioare sunt doar trei din lucrurile neobisnuite capturate de Google Street View. Vezi in galerie situatii neobisnuite.

In afara de pozele aproape obisnuite in care oamenii sunt prinsi in timp ce fura, urineaza sau fac accidente de masina, Google Street View a surprins si situatii care nu pot fi explicate: barbat cu trei picioare, in Italia, unul fara cap, in San Francisco sau omul-planta, din Olanda.

Constienti de prezenta camerelor de fotografiat, oamenii se tin de sotii. Asa au fost surprinsi doi barbati in costume de scafandriu pe o strada din Norvegia, cat si un baiat pus pe sotii, care apare cu o masca de cal pe fata. Google Street View poate fi si un martor al existentei extraterestrilor. Nu de putine ori, OZN-uri si chiar siluete care aduc cu E.T. au fost capturate, in diferite colturi ale lumii.

Aplicatia este plina pana la refuz de imagini neobisnuite, care intrec puterea de intelegere a oamenilor sau amuzante, care fac deliciul privitorilor. “Scara catre Rai” din Sudul Africii este una dintre ele.  Google Street View, parte a Google Maps, asigura o vedere panoramica de 360 de grade, orizontal si 290 grade vertical.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO